Site icon A3 Haber

İmamoğlu: Seçimde aynı farkla kazanmak beni üzer

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ” Tıkır tıkır işimizi yapıyoruz. Bu şekilde süreci yürüttüğümüz için çıldırıyorlar,” dedi. İmamoğlu, seçimle ilgili soruya ise “Seçimde aynı farkla kazanmak beni üzer. Daha fazla oy alacağımızı ben görüyorum” diye yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tele 1’de gazeteci Uğur Dündar’ın Demokrasi Arenası programının konuğu oldu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan İmamoğlu, İSBAK’ın yardım kiosklarına açılan soruşturmayla ilgili “Dün akşam geç saate doğru haberdar oldum. İstanbul Vakfı 30 yılı aşkındır var. Sayın Sözen’den Erdoğan’a, Gürtuna’dan Topbaş’a var olan bir vakıf. Son zamanda yoksulluk ve eğitime yönelik yardımları sağlanıyor. Bu özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize ‘burs sağlanması’ adil burstan bahsediyorum. İSBAK bir çalışma yapıyor ve insanlar kredi kartlarıyla bu cihazlardan yardım yapılabiliyor. Valilik de “bu kampanya bizden izin alınmadan yapılamaz” diyor. İBB bir kamu kurumu. Valilik de bu bu vakfın parçası. Gece yarısı AVM’yi açtırıp cihazları el koyduracağına ara İBB başkanını ‘bu işlemi durdurun’ de. Bu nezaketsizliği göstermenin ne olduğunu ben biliyorum. İncelenmekten endişe etmiyoruz. ” dedi.

İmamoğlu şöyle devam etti:

Engellenen projeler

“Hangi farkla kazanacağımı açıklarsam kafaları önlerine eğilir”

IŞİD’in suikast planı iddiasına ilişkin konuştu

AKP dönemi verilen burslar

İlim Yayma Vakfı’nın Süleymaniye’ye yapılan binası

Exit mobile version