A3 Haber

Düğün savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var

Düğün savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var

Düğün savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var
Şubat 06
10:27 2022

Sakarya’da düzenlenen bir düğünde çıkan kavgada salon savaş alanına döndü. Taraflar tekme- yumruk kavga ederken, birbirlerinin üzerine sandalyeleri fırlattı. Çok sayıda kişinin yaralandığı kavga polisin müdahalesi ile sona erdi. Tarafların nişanda da kavga ettikleri ortaya çıktı.

Sakarya’nın Erenler ilçesine bağlı Tabakhane Mahallesi Yunus Emre Parkı’ndaki bir düğün salonunda kavga çıktı. Bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada düğün salonu savaş alanına döndü.

Sandalyeler havada uçuştu

Taraflar tekme- yumruk kavga ederken, birbirlerinin üzerine sandalyeleri fırlattı. Sandalyeler havada uçuşurken, salonda polislerin geldiği yönünde anonslar yapıldı. Bir türlü sakinleşmeyen taraflar tekme- yumruk kavga etmeye devam etti. Kavgaya müdahale etmeye çalışanların da üzerlerine sandalyeler fırlatıldı.

Polis müdahale etti

İhbar üzerine salona çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, yaralanan çok sayıda kişi sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kavga anları ise cep telefonları ile görüntülendi.

​Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Nişanda da kavga etmişler

Tarafların, Adapazarı’nda 2 ay önce bir düğün salonunda yapılan nişanda da kavga ettikleri ortaya çıktı. Nişanda kavga edenlerin birbirlerine sosyal medyada laf attıkları, düğünde karşılaşmaları üzerine kavga ettikleri ortaya çıktı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER