A3 Haber

“Tinder Avcısı” için karar verildi: Tüm hesapları kalıcı olarak kaldırıldı

“Tinder Avcısı” için karar verildi: Tüm hesapları kalıcı olarak kaldırıldı

“Tinder Avcısı” için karar verildi: Tüm hesapları kalıcı olarak kaldırıldı
Şubat 08
18:00 2022

Son günlerin en çok izlenen yapımlarından biri olan “Tinder Avcısı” adlı film adeta bir fenomene dönüştü. Ele aldığı akıl almaz dolandırıcılık öyküsüyle milyonlara ulaşan belgeselin ardından Tinder adlı arkadaşlık sitesi bir karar alarak, yapımda adı geçen adamı ve onun açtığı tüm sahte hesapları yasakladı.

Bir anda tüm dünyanın ilgisini çeken “Tinder Avcısı” filmi tam bir modern zamanlar suç belgeseli. Dünyanın farklı ülkelerinden kadınlarla Tinder adlı arkadaşlık sitesi üzerinden sevgili olup sonra da onları akılalmaz yöntemlerle dolandıran Simon Leviev adlı adamın gerçek öyküsünü anlatan yapım, o kadar popüler hale geldi ki yapımda adı geçen Tinder flaş bir karar almak zorunda kaldı.

Hürriyet’in aktardığı habere göre, Tinder şirketinden yapılan açıklamada uygulamadaki kadınları dolandıran adam ve onun bilinen tüm diğer sahte hesapları silindi ve bu kişi uygulamada yasaklı hale getirildi.

“Kalıcı olarak Tinder’dan kaldırdık”

Belgeselin tüm dünyada büyük bir popülarite elde etmesinden sonra Tinder adına konuşan şirket sözcüsü, Shimon Hayut’un artık uygulamada aktif bir hesabı olmadığı, kullandığı diğer takma adlarla açılmış hesapların da yasaklandığı bildirildi. Shimon Hayut’la ilgili dolandırıcılık şüpheleri 2019 yılında beri gündemdeydi.

Tinder sözcüsü “Simon Leviev’i ve bilinen tüm sahte hesaplarını kalıcı olarak Tinder’dan kaldırdık“ derken belgeselle birlikte ortaya çıkan belgeler ışığında şirket içi soruşturma başlattıklarının da altını çizdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER