A3 Haber

Hediye kartı nedir? Bodo’nun sunduğu fırsatlar neler?

Hediye kartı nedir? Bodo’nun sunduğu fırsatlar neler?

Hediye kartı nedir? Bodo’nun sunduğu fırsatlar neler?
Şubat 09
13:26 2022

Hediyeler, geçmişten bu yana tüm insanlığın ortak kültürü olmuştur. Bilinen neredeyse tüm toplumlarda hediyeleşmeye dair bulgulara rastlanabilir. İçimizdeki minnet ve samimiyetin özel bir dışavurumudur çünkü. Çoğunluk olarak sözlerimizle, hareketlerimizle, tavırlarımızla, mimiklerimizle ifade ettiğimiz bu duyguları daha etkili bir biçimde ifade etmek için seçeriz bu yolu çünkü daha samimi ve gerçektir.

Öyle ki doğduğumuz andan itibaren biz ailemize gelen hediyenin ta kendisi oluruz, bizi görmeye gelen yakınlarımız da alacağımız ilk hediyelerle gelirler. Sunacağımız hediyeyi düşünmek, seçmek, almak ve onu layıkıyla sunmak her zaman düşündüğümüz kadar basit olmayabiliyor. Hediye kartları da bize beklediğimiz kolaylığı sağlamak için yardımcı oluyor. Kararsızız, vaktimiz yok, ne alacağımızı bilmiyoruz, hediyeyi alacak kişi kendi zevkine göre seçsin istiyoruz. İşte bu durumlarda ya da farklı varyantlarda bu kartlara başvurabiliriz. Bu hizmeti sağlayan, belirli işletmelerden online ya da normal olarak satın alacağımız bu kartların içerisine kendi belirlediğimiz kadar para yükleyebiliyoruz. Alan kişi de işletmenin belirlediği sürede karttaki parayla alışverişini yapıyor ve deneyime geldiği zaman da bu kartı gösteriyor.

Hediye kartlarıyla nasıl alışveriş yapılır?

Hediye kartlarını, bir kez yükleme yapılarak kullanılabilen bir banka kartı gibi de düşünebilirsiniz. Kredi çekemezsiniz, faizi olmaz bununla birlikte yalnızca satışını yapan kurumun belirlediği şartlarda alışveriş yapabilirsiniz. Hediye dünyasında yaratıcı tarzıyla büyük yankı uyandıran bodo.com internet mağazasında ise hediye kartlarının diğerlerinden zengin işlevleri olan kullanımıyla karşılaşacaksınız. Bodo, değerli müşterilerine olağandışı bir tarz olan, deneyim hediyeleriyle hizmet verdiği için sunduğu deneyimleri sizlere hediye kart aracılığıyla ulaştırıyor. Yani birine ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’ deneyimini vermek istediğinizde: bodo’dan deneyimi satın alıyor, ücretini ödüyorsunuz ve ücreti doğrultusunda hediye karta para aktarılıyor. Böylelikle ona ulaştırılan özel tasarım kutuda, deneyimde ödeme yapması gereken kart gönderilmiş oluyor. Elbette kullanmadan önce kartını, bodo.com üzerinden aktive etmesi gerekiyor. Üstelik bodo müşterileri, kendilerine gelen hediyeden memnun olmadığı takdirde, kartını aktifleştirmeden önce, bodo.com adresinden farklı deneyimlerle dilediği gibi değiştirebilir.

Hediye kartlarıyla neler alınır?

Bodo’da alışveriş yapıyorsanız, seçtiğiniz tüm hediyelerle bir kart satın almış oluyorsunuz elbette bunun e-sertifika ya da normal kart olması yine tercihinize bağlı. Bu şekilde alıcı, sizin ödediğiniz miktarla orantılı olarak dilediği deneyimi kolaylıkla seçme şansı elde ediyor. Dilerse de sizin seçtiğiniz deneyimi kullanıyor. Kargo yok, beklemek yok, değişim işlemleriyle uğraşmak yok! Bu çağda yaşayabileceğiniz en gerçek ve sıra dışı hediye hazzı var.

https://bodo.com/tr/hediye-karti/ ‘’Yemek Kursu’’ ile kendinizi geliştirebilir, ‘’Yatta Gün Batımı’’ ile romantizmin en güzel halini yaşayabilirsiniz. ‘’Kendi Aracınız ile Ekstrem Sürüş Deneyimi’’ sayesinde hem eğlenip hem de güvenliğinizi yeni tekniklerle daha sağlama alabilir, ‘’Sanal Gerçeklikte Çizim’‘de en fantastik resminizi yapabilirsiniz. Elinizdeki zamanı bodo ile şekillendirin, yaşamınızı canlı tutun.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER