A3 Haber

AKP’li vekilden gazeteciye tehdit

AKP’li vekilden gazeteciye tehdit

AKP’li vekilden gazeteciye tehdit
Åžubat 10
17:54 2022

Gazeteci İsmail Arı, AKP Åžanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay tarafından tehdit edildiÄŸini açıkladı. Arı, “Milletvekili Akay’a ‘beni tehdit ediyorsunuz’ dememe raÄŸmen sözlerini küfür ve hakaretlerle sürdürdü” ifadelerine yer verdi.

BirGün gazetesi muhabiri İsmail Arı, Twitter hesabından kendisine yönelik tehditleri paylaştı.

Arı, AKP Åžanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın avukatının silahla çekilen videosuna ulaÅŸtı. AKP’li vekil Akay’ı arayıp avukatının videosu hakkında açıklama yapmasını isteyen Arı, Ahmet Akay tarafından tehdit edildiÄŸini söyledi.

İsmail Arı’nın açıklaması şöyle:

  • AKP Urfa Milletvekili Ahmet Akay’ın avukatının satışı yasak uzun namlulu silahla videosuna ulaÅŸtım. AKP Milletvekili Akay’ı bir açıklamanız var mı? Diye aradım. Akay, “Sana ulaşırsam seni periÅŸan ederim” diye beni açıkça tehdit etti. İşte avukatının o videosu
  • Milletvekili Akay’a “beni tehdit ediyorsunuz” dememe raÄŸmen sözlerini küfür ve hakaretlerle sürdürdü. Ayrıca Akay’ın bu ilk vukuatı da deÄŸil. Daha önce de oÄŸlunun memura rüşvet verdiÄŸi ortaya çıkmıştı.

Paylaşımlarına devam eden gazeteci İsmail Arı, AKP’li Akay’ın yeÄŸeni aynı zamanda avukatı olan Åžerafettin Akay’a iliÅŸkin dikkat çeken fotoÄŸraflar paylaÅŸtı.

Arı’nın paylaşımı ÅŸu ÅŸekilde: “AKP’li Akay’ın avukatı Åžerafettin Akay, aynı zamanda da öz yeÄŸeni. Sosyal medya hesabı da oldukça ilginç. İşte paylaÅŸtığı bazı fotoÄŸraflar”

About Author

Ege

Ege

Related Articles