Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu: Beşli çete hariç, Türkiye bir dert küpüne dönmüş vaziyette!

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Biliyorsunuz Türkiye bir dert küpüne dönmüş vaziyette, 5’li çete hariç” dedi. Basın İlan Kurumu, medya üzerinde ciddi bir baskı unsuru pozisyonuna gelmiş durumda olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Doğru haberlere erişim engeli getiriliyor. Halkı aydınlatmak için yola çıkanlar en büyük sorunu yaşar hale getirdiler” açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor. Partiye katılanlara rozetlerini takan Kılıçdaroğlu, “CHP kararlı ve istikrarlı adımlarla, düzenli büyüyerek topluma umut olmaya devam ediyor. Bunu kararlılıkla, birlikte sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla elektrik zammı geri alınıncaya kadar gelen faturaları ödemeyeceğine ilişkin başlattığı eylemin sebebini, “Elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını benim topluma hissettirmem lazım. Bunun acısını benim geniş kitlelere duyurmam lazım, o yüzden ödemeyeceğim dedim” diyerek açıkladı.

CHP lideri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 81 il teşkilatına çağrı yaparak kendisine birer kandil gönderme talimatı için teşekkür etti;  “Onları partinin müzesine koyacağım elektrik zamlarını savunan Bahçeli’nin bana gönderdiği kandiller diye onları orada göstereceğim” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle:

“Beşli çete hariç herkesin derdi var”

Gazetecilerin sorunları

Ispartalılara seslendi: Elektrik kesintisi için hepiniz tazminat davası açın

“Faturayı ödemeyeceğim” çıkışı: Siz beni donmakla mı korkutuyorsunuz?

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na kandil

“128 milyar doları sattılar, dolar düştü mü, değeri düşen para Türk Lirası oldu”

Exit mobile version