A3 Haber

Altı ayda sekiz yakını koronavirüsten ölen Şenay Genç Yalçınkaya da yaşamını yitirdi

Altı ayda sekiz yakını koronavirüsten ölen Şenay Genç Yalçınkaya da yaşamını yitirdi

Altı ayda sekiz yakını koronavirüsten ölen Şenay Genç Yalçınkaya da yaşamını yitirdi
Şubat 21
09:24 2022

Babası, ağabeyi, iki halası ve dört kuzeni koronadan hayatını kaybeden 36 yaşındaki Şenay Genç Yalçınkaya da akşam saatlerinde tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

İstanbul’da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç, rahatsızlanınca yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Burada baba ve oğlunun yapılan koronavirüs testleri pozitif çıktı. Tedaviye alındıktan sonra 6 Kasım 2020’de önce Burak, bir hafta sonra da babası Muhammet Genç hayatını kaybetti. Aileden 41 yaşındaki Bünyamin Genç 1 Aralık’ta, 53 yaşındaki İbrahim Genç 4 Aralık’ta, 58 yaşındaki Ali Genç  ise 11 Aralık’ta öldü. Ali Genç’in tedavi gören kardeşleri 55 yaşındaki Fatma Duman 18 Aralık’ta, 46 yaşındaki Aysel Peçe de 21 Şubat 2021’de yaşamını yitirdi.

10 yeni mezar

Altı ayda sekiz ferdini yitiren, yaşadıkları korku nedeniyle 10 yeni mezar yeri daha hazırlayan ailenin geçen haziran ayında 25 üyesi aşılandı. Aşılarla beraber Genç ailesinde yaklaşık 10 aydır kimse Covid-19’a yakalanmamıştı.

Kurtarılamadı

Genç ailesinin bir üyesi daha aynı hastalıktan yaşamını kaybetti. Babası, ağabeyi, iki halası ve dört kuzenini bu hastalıktan kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi 36 yaşındaki Şenay Genç Yalçınkaya, akşam saatlerinde tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Şenay Genç Yalçınkaya ile Genç ailesinden koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı dokuza yükseldi. (DHA)

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER