A3 Haber

Menemen Belediyesi’nde büyük panik: Bıçak çekti, polis tarafından vuruldu

Menemen Belediyesi’nde büyük panik: Bıçak çekti, polis tarafından vuruldu

Menemen Belediyesi’nde büyük panik: Bıçak çekti, polis tarafından vuruldu
Şubat 24
23:14 2022

İzmir’de Menemen Belediyesi binasına zorla girmek isteyen üç kişi, iddiaya göre ellerinde bıçakla güvenlik ve polis memuruna saldırdı. Bir dönem belediyede çalışan ve hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan saldırganlardan Ramazan E., polis tarafından baldırından vurularak etkisiz hale getirildi.

Menemen Belediyesi önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre demir korkuluktan atlayarak belediye binasına girmek isteyen Ramazan E. ile yanındaki iki kişi, güvenlik görevlileri ve polisin uyarılarına bıçak çekerek karşılık verdi. Polisin biber gazıyla müdahalesine rağmen saldırmaya devam eden ve daha önceden çeşitli suçlardan sabıka kaydının bulunduğu öne sürülen Ramazan E. baldırından vurularak etkisiz hale getirildi.

İki saldırgan gözaltına alınırken yaralanan ramazan E. ise ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Belediyede çalışırken suç işleyip cezaevine girmiş

Yapılan araştırmada Ramazan E.’nin önceki yıllarda Menemen Belediyesi’nde çalıştığı ve daha sonra işlediği bir suç nedeniyle cezaevine girdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Menemen Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bu akşam mesai bitiminde Belediye binamıza girmek isteyen 3 saldırgan, demir korkuluklardan atlayarak bahçeye girdi. Güvenlik ve polis memurunun uyarısına bıçak çekerek karşılık veren saldırganlardan biri, polisin biber gazı ile müdahalesine rağmen saldırmaya devam etti. Bunun üzerine koruma polisi, daha öncede çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan şüpheliyi baldırından tek kurşunla vurarak etkisiz hale getirdi. Ambulansla Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şüphelinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi” denildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER