A3 Haber

Selçuk Bayraktar: Ukrayna’yı destekliyorum

Selçuk Bayraktar: Ukrayna’yı destekliyorum

Selçuk Bayraktar: Ukrayna’yı destekliyorum
Şubat 26
14:32 2022

“Rusya’nın bağımsız bir ulusun egemenliğini hiçe sayarak hukuksuzca gerçekleştirdiği işgali en sert şekilde kınıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar, Ukrayna’yı desteklediğini söyledi.

krayna ordusunun kullandığı Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracının (SİHA) üreticisi Baykar Savunma’nın teknik müdürü Selçuk Bayraktar, ‘Ukrayna’yı desteklediğini’ belirtti. “Rusya’nın bağımsız bir ulusun egemenliğini hiçe sayarak hukuksuzca gerçekleştirdiği işgali en sert şekilde kınıyorum” diyen Selçuk Bayraktar, “İşgale direnen Türk kardeşlerimizin vatanı Kırım ve #Ukrayna’yı destekliyorum” ifadelerini kullandı.

Bayraktar’ın Twitter paylaşımı şöyle:

“Dünyada olup bitenler net bir şekilde gösteriyor ki; milli teknoloji ile güçlü ve bağımsız savunma sanayii uluslar için hayati önem taşıyor. Tam bağımsız, güçlü ve müreffeh Türkiye’nin tek yolu #MilliTeknolojiHamlesi

Rusya’nın bağımsız bir ulusun egemenliğini hiçe sayarak hukuksuzca gerçekleştirdiği işgali en sert şekilde kınıyorum. İşgale direnen Türk kardeşlerimizin vatanı Kırım ve #Ukrayna’yı destekliyorum.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER