A3 Haber

Halk Eğitim Merkezi’nde skandal “Cumhurbaşkanları Köşesi”: Atatürk’ü koymadılar!

Halk Eğitim Merkezi’nde skandal “Cumhurbaşkanları Köşesi”: Atatürk’ü koymadılar!

Halk Eğitim Merkezi’nde skandal “Cumhurbaşkanları Köşesi”: Atatürk’ü koymadılar!
Mart 01
11:51 2022

Afyon’daki Halk Eğitim Merkezi’nin “Cumhurbaşkanları Köşesi”nde Atatürk’ün fotoğrafı eklenmedi. Konuyu sosyal medya hesabından duyuran CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, yetkililere seslenerek tepki gösterdi.

Afyonkarahisar’daki Halk Eğitim Merkezi’nde “Cumhurbaşkanlığı Köşesi”nde Kenan Evren dahil 10 cumhurbaşkanı yer alırken; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilmedi.

Söz konusu köşenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan CHP’li Burcu Köksal, “Konuyla ilgili gereğinin yapılması için tüm yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.

Köksal, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar şu ifadeleri kullandı:

  • Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezinde Cumhurbaşkanları köşesi. Ancak burada Cumhuriyetimizin kurucusu ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK yok. Böyle unutturabiliriz diye düşünmüş olmalılar. Oysa daha önce bunu denemeye kalkanların nasıl tarihe gömüldüğünü unutmuşlar. Afyonkarahisar demek Kocatepe demektir. Burası kurtuluşun topraklarıdır. Buradan Atatürk sevgisini söküp atmaya böyle ucuz ve çirkin ayak oyunları yetmez. Bizde Atamızın sevgisi nesilden nesile aktarılıp her geçen gün onun kıymeti daha da çok anlaşılmaktadır. Bunu iyi bilin Atamıza yapılan bu saygısızlığı izah etmeye kalkmayın. Zira bunun izahı olmaz. Konuyla ilgili gereğinin yapılması için tüm yetkilileri göreve davet ediyorum.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER