Site icon A3 Haber

İzmir Bayraklı CHP İlçe Başkan adayı Samed Tekin’den kongre sürecine dair açıklamalar

İzmir Bayraklı’da CHP İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Pınar Susmuş’un ilçe yönetiminden 10 ismin istifa etmesi ile birlikte görevden düşürülmesi sonrası tepkiler üst üste geldi. 13 Mart’ta yapılacak CHP Bayraklı İlçe Kongresi için adaylığını ilan eden Samed Tekin, ilçe örgütünün durumu ve kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Bayraklı’da 1 Kasım’da yaşanan toplu istifadan sonra Pınar Susmuş’un yönetimi düşmüş ve 13 Aralık’ta CHP Genel Merkez tarafından Bayraklı’ya Necati Şahin başkanlığındaki kayyum heyeti atanmıştı. İlçe başkanlığı koltuğu için Samed Tekin ve Mehmet Yılmaz’ın ardından bugün ise Serdar Sandal’ın desteklediği iddia edilen CHP Parti Meclisi eski Üyesi Didem Gültekin de adaylığını duyurdu.

13 Mart’ta yapılacak CHP Bayraklı İlçe Kongresi için adaylığını ilan eden Samed Tekin, ilçe örgütünün durumu ve kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tekin’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki; ben çok açık ve net bir şekilde CHP Bayraklı Örgütünün, tabanın, üyenin, delegenin adayıyım.” diye konuşan Tekin, Bayraklı ’da yaşanan sorunlar için taşın altına ellerini sokmaya karar verdiklerini söyledi. Tekin şöyle konuştu:

“Aday olmadığım süreçte de partilime sahip çıktım”

“Takdiri delegemizin vicdanına bırakıyorum”

İlgili haberler:

Exit mobile version