Site icon A3 Haber

Erdoğan’dan enflasyon savunması: Gelişmiş ülkeler de mücadele ediyor

Muhalefetin tepki gösterdiği müteahhitlere ilişkin Erdoğan, “Bu dev yatırımları yapan müteahhitleri tehdit etmek suretiyle ‘sakın ha’ diyen bir muhalefet mantığını dünyanın hiçbir yerinde duymadık, görmedik, bilmiyoruz” açıklamasında bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat’ta Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni’ni imzalayan muhalefet partilerini hedef aldı. Erdoğan, “Henüz yolun başında birbirlerine bu kadar güvensizlik içinde olanlara milletimiz nasıl itibar edecek bilemiyoruz” dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Seçime 15 ay kaldığını belirten Erdoğan, “Her anımızı, her günümüzü çok iyi değerlendirmeliyiz. Partimizi sandıktaki 16’ncı zaferine hep birlikte hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

28 Şubat’ta bir araya gelen muhalefet partilerine yüklenen Erdoğan, “Karşımızdaki ittifakın ortaya koyduğu fotoğraf bizi motive etmek yerine kah güldürüyor, kah hüzünlendiriyor, kah düşündürüyor. Henüz yolun başında birbirlerine bu kadar güvensizlik içinde olanlara milletimiz nasıl itibar edecek bilemiyoruz” diye konuştu.

Muhalefetin tepki gösterdiği müteahhitleri sahiplenen Erdoğan, “Bu dev yatırımları yapan müteahhitleri tehdit etmek suretiyle ‘sakın ha’ diyen bir muhalefet mantığını dünyanın hiçbir yerinde duymadık, görmedik, bilmiyoruz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yine CHP’yi hedef aldı

Enflasyon savunması

“11 yıldır bölgedeki katliamları izliyorlar” 

“Rus halkına cadı avını andıran uygulamaları kabul etmiyoruz”

Rusya-Ukrayna savaşı

Exit mobile version