Site icon A3 Haber

Saadet’ten Erdoğan’a: İsrail ile ilişkiler normalleşiyorsa, Gazze’de fosfor bombası atılan müslümanlarla anormalleşiyordur

Saadet Partisi (SP), Ankara Ulus’ta İsrail Devlet Başkanı İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile AKP’li  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın görüşmesini “Katil İsrail, işbirlikçi Erdoğan” sloganıyla protesto etti. SP İl Başkanı Fatih Beyazıt, Erdoğan’a “İsrail ile ilişkileriniz normalleşiyorsa, Gazze’de başına fosfor bombası atılan Müslümanlarla anormalleşiyordur” dedi.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı, Ulus’ta Atatürk Heykeli önünde basın açıklaması yaparak İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye’ye gelişini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini protesto etti. Protesto gösterisinde, “Katil İsrail Türkiye’den defol”, “Katil İsrail, işbirlikçi AKP”, “Katil İsrail, işbirlikçi Erdoğan” sloganları atıldı.

“One minute ne oldu?”

SP Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, Erdoğan’a “Cumhurbaşkanı’nın 2013 yılında açıkladığı ve bir türlü gerçekleşmeyen Gazze ziyaretini beklerken; katillerin ülkemize davet edilmesi akıl alır gibi değildir! Bugün değişen nedir? Ne değişmiştir ki böyle bir davette bulunulmuştur? Ne oldu ‘One minute’ çıkışınıza? Bu Herzog denilen adamın Netanyahu denilen katilden farkı nedir?” diye konuştu.

“İsrail ile özgür Filistin devleti kurulmadan normalleşilemez”

Beyazıt, şu açıklamayı yaptı:

Exit mobile version