Site icon A3 Haber

AKP’li başkandan dikkat çeken çıkış: Tunceli modeli burada işlemez, versem geri getirmezler…

AKP’li Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Tunceli Belediyesi’nin uyguladığı projelerin başarısını anlatırken “Tunceli modeli burada işlemez kardeşim. Alevi inancı çok sağlam bir inanç” dedi.

21. dönem DYP’den milletvekili seçilen, 2019 ise yüzde 55 oy ile en yakın rakibine 7 bin 319 oy fark atarak Akçakale Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz günlerde Urfa’da yayın yapan Edessa kanalının Gündem Özel Programı’na konuk oldu.

Sözcü’den Ahmet Kaya’nın haberine göre yayın sırasında, yapımcı Şeref Toprak’ın çiftçilere yönelik hizmetlerini sorması üzerine çalışmalarını anlatan Yalçınkaya, izleyicileri şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Yayında, yapımcı Toprak’ın, “Tunceli benzeri projeler mi uyguluyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya şunları söyledi:

“URFALI NE CENNETE, NE CEHENNEME VERİYOR”

Konuşmasının devamında, Urfalıların yaşadıkları yere sosyal yardımda bulunmadıklarını da savunan Yalçınkaya, bu konuda ise şunları söyledi:

Programın bir bölümünde de AKP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile yaşanan olayları anlatan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya şöyle konuştu:

Exit mobile version