Site icon A3 Haber

Bahçeli şimdi de TTB’yi hedef aldı: Bunlar mesleğe başlarken ettiği yemini çiğneyen, yüz karalarıdır

Partisinin grup toplantısında Türk Tabileri Birliği’ni (TTB) hedef alan MHP lideri Devlet Bahçeli, “TTB Hipokrat yeminlerini çiğneyen yüz karalarıdır. Bu ülkeden gitmesi gereken birileri varsa, TTB yönetimine çöreklenmiş bir avuç bölücü ve Türkiye karşıtıdır” açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) hedef aldığı konuşmasında, “Gitmesi gereken varsa TBB yönetimine çöreklenmiş bir avuç Türkiye karşıtıdır. Gidişleri olsun da dönüşleri olmasın” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Türkiye’nin Rusya ile Ukrayna krizindeki diplomasi trafiği hakkında, “Hem Rusya ile hem Ukrayna ile konuşabilen bir Türkiye herkesin ilgisini çekmektedir. Son 1 hafta içinde Türkiye’yi ziyaret eden devlet ve hükümet başkanlarının hüviyetine bakıldığında bunların tesadüfi olmadığını görülecektir. Türkiye kutupyıldızı gibi parlamaktadır” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından kendisine ’emoji’ ile cevap vermesine ilişkin de konuşan Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’na 3 soru sordum. Bizim bir mesajımızı alıntılayarak emojiyle cevap vermiş. Ne demekse bu emoji? Sayın Kılıçdaroğlu emojiyi bırak, ergenler gibi davranmayı bırak. Emelin nedir, onu söyle” ifadelerine yer verdi.

Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Doktorlarımızın taleplerinin bilincindeyiz” 

“Bu ülkeden gitmesi gereken TTB’dir” 

Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretini yine hedef aldı 

Ukrayna-Rusya savaşı 

“Emojiyi bırak ergenler gibi davranmaktan vazgeç”

Seçim Kanunu

Exit mobile version