Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye yanıt: Türkiye’nin her noktasına alnım açık giderim ama sen gidemezsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ziyaretini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Ben Türkiye’nin her noktasına giderim. Alnım açık giderim, bu ülke için, vatanım için, bayrağım için giderim ama sen gidemezsin!” dedi.

Teklifin amacının millet iradesini Meclis’e yansıtmak olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik, “Millet artık kararını vermiş, seni yolcu edecek!” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Merkez Bankası’nın kasasında kendisine ait bir senti bile olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Yabancılardan topladıkları paralar var. Bakiyesi eksi 43 milyar dolar” ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, “Diyarbakır’da da söyledim, Siverek’te de söyledim. Eğer sözünün gereğini yerine getirirsen yapacağım. Yatırım teşvik belgesini vereceksin, diğer şirketlere nasıl veriyorsan vereceksin… 6 ilde elektriği aşamalı olarak çiftçilere ücretsiz vereceğiz” diye konuştu.

5 çöküş alanı sıralayan Kılıçdaroğlu, “‘Nasıl düzelteceğiz?’ diye soran çok oluyor. Yeni kadrolar, yeni kurallar ve yeni kurumlar” dedi.

Diyarbakır ziyaretini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt veren CHP Lideri, “Kılıçdaroğlu Diyarbakır’a gitmiş, çiftçiye ücretsiz elektrik verecek, vay ‘sen oraya nasıl gidersin’. Ben Türkiye’nin her noktasına giderim. Alnım açık giderim, bu ülke için, vatanım için, bayrağım için giderim ama sen gidemezsin!” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle:

Doktorlara seslendi: Gitmeyin, burada kalacaksınız beraber biz göndereceğiz

Kamuya iş yapan yüklenicilerin maliyet çıkmazı

Telekom soygunu

Elektrikte “Elinden tutan mı var” restleşmesi

1. Kuracağımız şirkete teşvik belgesini vereceksin.
2. Güneş panellerinin konulacağı arazileri bize tahsis edeceksin.
3. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından lisans vereceksin ve TEİAŞ’ta bize hiçbir engel çıkarmayacak.

Bahçeli’ye “Diyarbakır ziyareti” yanıtı

“Merkez Bankası’nın bakiyesi eksi 43 milyar dolar” 

“Uyuşturucu baronları neden hapse girmez?” 

Beş çöküş alanı 

“Nasıl düzelteceğiz?” 

Seçim kanunu 

Exit mobile version