Site icon A3 Haber

Erdoğan: Döviz kurundaki dalgalanmalar yaşadığımız geçiş sürecinin bedelleridir

Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Döviz kurundaki, enflasyondaki, faizdeki dalgalanmalar yaşadığımız geçiş sürecinin bedelleridir” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerinin bir yol ayrımını ifade edeceğini söyledi.

Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

“Önümüzdeki ağustos ayında partimiz 21’inci yaşını geride bırakıyor” diyen Erdoğan, “Bir büyük davanın neferleri olarak AK Parti bayrağı altında yola neden, niçin çıktığımızın muhasebesini yapmaya çalışıyoruz. Biz AK Parti’yi istişare ile kurduk. Attığımız her adımda önce milletimize, sonra teşkilatlarımıza baktık. Genel Başkan olarak MYK, MKYK, Meclis grubu toplantılarını titizlikle gerçekleştirmeye özen gösterdik. Dünyada, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan nice gelişmeyle uğraşırken parti çalışmalarını da ihmal etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Seçim mesajı

2023 seçimlerinin arifesinde olduklarını belirten Erdoğan, “Geçmişin hesabını verecek, gelecekte yapacaklarımızı ortaya koyacağız” diye konuştu.

“Her seçim önemlidir, hayatidir” diyen Erdoğan, “Ama 2023 seçimleri AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın geleceği ötesinde ülkemiz ve milletimiz için yol ayrımını ifade edecektir. Biz Türkiye’yi Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı hedeflerine ulaştırmanın peşindeyiz. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi haline getirerek asırlık özlemlere kavuşturma taahhüdünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

İl başkanlarına talimat

Partisinin il başkanlarına seslenen Erdoğan, “Tüm il başkanlarım; hemen hemen yatırımın olmadığı, eserin olmadığı bir ilimiz yok. Size düşen ne? İlinizdeki tüm eserleri; eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, enerjide, tarımda halkımla, vatandaşımla paylaşacaksınız. Onlara anlatacaksınız” diye konuştu.

“Gençlerimiz sahip olduğu imkanları kavrayamayabilir”

Erdoğan, şöyle devam etti:

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Exit mobile version