A3 Haber

İmamoğlu’ndan “kar yağışı” açıklaması: Metro seferleri gece 2’ye kadar uzatıldı

İmamoğlu’ndan “kar yağışı” açıklaması: Metro seferleri gece 2’ye kadar uzatıldı

İmamoğlu’ndan “kar yağışı” açıklaması: Metro seferleri gece 2’ye kadar uzatıldı
Mart 18
20:43 2022

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun kar yağışına ilişkin AKOM’da yaptığı açıklamada metro seferlerinin gece 2’ye kadar uzatıldığını duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun kar yağışına ilişkin AKOM’da açıklama yaptı.

Yarın gün boyunca yoğun kar yağışının görüleceğini söyleyen İmamoğlu, metro seferlerinin uzatıldığını söyledi.

İmamoğlu ayrıca ”Kar yağışını bu sene için uğurlamış olacağız” ifadelerini kullandı. İmamoğlu şunları söyledi:

  • “Şu saat itibari ile en etkili yağışın yarın kar yağışı ile karşılaşacağız. Yarın gün boyu etkili bir kar yağışı söz konusu. Özellikle yetkili kurumların açıklamalarını takip etmelerini öneriyoruz. Araçla çıkılmaması, mümkün olduğu kadar toplu ulaşım kullanılmaması gerekiyor. Şu an trafik yoğunluğu yüzde 54. Kar yağışı ilerleyen saatlerde daha etkili olacak. Metro seferleri gece 2’ye kadar sürecek. İhtiyaç hallerinde İETT ek sefer koyacak.”

Yerlikaya’dan “turuncu alarm” açıklaması

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından kent için turuncu alarm verildiğini açıkladı. Vali Yerlikaya, paylaşımında şunları belirtti:

  • Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüz 19 Mart Cumartesi günü (Yarın) İstanbul için TURUNCU ALARM verdi. 03.00-06.00 arası kar 06.00-24.00 arası kuvvetli kar sağanakları ve kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Lütfen, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım.

Marmaray seferleri de uzatıldı

Marmaray seferleri İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 02.00’ye kadar uzatıldı. Yapılan açıklamada, “Yolcularımıza Duyuru! İstanbul’da etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Marmaray trenlerimiz bu gece saat 02.00’ye kadar vatandaşlarımıza hizmet verecektir.” denildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER