A3 Haber

İmamoğlu uyardı: Kar yağışının en yoğun yaşanacağı gün olacak

İmamoğlu uyardı: Kar yağışının en yoğun yaşanacağı gün olacak

İmamoğlu uyardı: Kar yağışının en yoğun yaşanacağı gün olacak
Mart 19
10:52 2022

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün kar yağışının en yoğun yaşanacağı gün olacağını belirterek yurttaşlara uyarılarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) kamuoyuna bilgilendirmelerde bulundu.

İmamoğlu, canlı yayınlanan bilgilendirme konuşmasını, “Bugün kar yağışının en yoğun yaşanacağı gün. İBB olarak sahadayız” notuyla paylaştı.

Kar yağışının dün gece saatlerinden itibaren yoğunlaştığını ifade eden İmamoğlu, İstanbul’un genelinde anlık yağışlarla görüş mesafesinin azalabileceğini belirtti. İBB Başkanı, yurttaşlara toplu taşıma kullanma ve tedbiri elden bırakmama çağrısında bulundu.

“Sokak canlıları için besleyici kuru mama dağıtımımızda 657 noktada devam ediyor” diyen İmamoğlu, kar yağışı üzerine önlemlerin alındığını belirtti.

İmamoğlu, “Bazı noktalarda bir iki kaza özellikle TEM üzerinde gelen bir ufak kaza oluştu. Onun dışında trafikte birkaç müdahalemizin olduğunu da ifade edelim. Son olarak hafızalarda o kalsın, kar yağışı devam ediyor tedbirlerimizi almaya devam etmek durumundayız. Yarın öğleden sonraya kadar kar yağışı etkisini devam ettirecek” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER