A3 Haber

Karamollaoğlu: CHP aslında bizim peşimize takıldı

Karamollaoğlu: CHP aslında bizim peşimize takıldı

Karamollaoğlu: CHP aslında bizim peşimize takıldı
Mart 24
22:25 2022

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kendilerine yönelik “Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin peşine takıldınız gidiyorsunuz” ifadelerinin kullanıldığını belirterek, “Biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bazen bize şöyle diyorlar; Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin peşine takıldınız gidiyorsunuz. Yok ya, biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar” dedi.

Antalya’daki ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Karamollaoğlu, teşkilatın çalışmalarını gözden geçirmek için kenti ziyaret ettiğini söyledi.

Antalya’dan şu ana kadar iyi raporlar geldiğini belirten Karamollaoğlu, seçime kadar da bu tempoyu yükselterek devam ettirme kararında olduklarını ifade etti.

Seçimde parti olarak en iyi neticeyi almak için çalıştıklarını bildiren Karamollaoğlu, “Türkiye nezdinde bize karşı bir teveccüh, itibar var. ‘Özgül ağırlığınız fazla’ deniyor. Biz de diyoruz ki özgül ağırlığı sandığa yansıtmakla mükellefiz. Sandığa bu yansımadığı sürece bu bizim için sadece bir temenniden, hoş sedadan ileriye gitmez” diye konuştu.

“Bugünkü sistemin yanlış olduğu kanaatindeyiz” 

Bunun için gayret göstererek, Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulabilmesi için çaba sarf etiklerini anlatan Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

  • Seçime giderken bugünkü sebeplerden ve şartlardan dolayı partiler arasında bir dayanışma olacak. Seçim yeni kanunuyla bu dayanışmanın tabanı çürütülmeye çalışılıyor. Ama biz temelde bugünkü sistemin yanlış olduğu kanaatindeyiz. Bugünkü başkanlık sistemi değişecek ki Türkiye’de meseleler vatandaşın önünde tartışılabilsin, herkesin ittifak edeceği çözümler bulunabilsin. Derdimiz bu, inşallah önümüzdeki seçimlerde sizlerin de gayretleriyle en güzel neticeleri alacağımızı umut ediyorum. Bir patlama yapacağız. Bir değişiklik meydana gelecek. Bunu da hep birlikte inşallah müşahede edeceğiz.

“CHP bizim peşimize takıldı”

Karamollaoğlu açıklamasında, “Bazen bize şöyle diyorlar; ‘Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin peşine takıldınız gidiyorsunuz’. Yok ya, biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER