Site icon A3 Haber

Bilal Erdoğan’dan gençlere: 5 bin lira 3 bin dolardan küçük değil

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan üniversiteyi yurtdışında okumak isteyen gençlere seslenerek, “Tabii ki de bunu yapabilirlerse çok iyi olacaktır ancak ülkemize dönmeyi de hep aklımızda tutalım” dedi. Erdoğan ayrıca, “Amerika’da 3 bin dolar kazanan, Türkiye’de 5 bin lira kazanandan daha rahat yaşamıyor” iddiasında bulundu.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin paydaşları arasında bulunduğu “Gençlik Buluşması”na katıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AKP Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, protokol üyeleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

TÜGVA Genel Başkanı Eminoğlu, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” diyerek başladığı konuşmasında TÜGVA olarak hizmet şuuruyla çalışmalara devam ettiklerini dile getirip, bu mirasın kendilerine Selçuklu ve Osmanlı’dan kaldığını söyledi.

Yurtdışına gitmek isteyenlere “tavsiye”

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, “Salgın ve savaş döneminin getirdiği zorlukları bütün dünya ile birlikte biz de yaşıyoruz ancak 21’inci yüzyıla damgasını vuracak ülke olarak ön plana çıkıyoruz. Ufkunuzu daha geniş tutun, hedeflerinizi yüksek tutun. Yurt dışına çıkmayı düşünen arkadaşlarımız, tabi ki de bunu yapabilirlerse çok iyi olacaktır ancak ülkemize dönmeyi de hep aklımızda tutalım çünkü emin olun; dünyanın en güzel şehri İstanbul, en güzel ülkesi de Türkiye’dir” diye konuştu.

Bilal Erdoğan şöyle konuştu:

“ABD’de “Altta kalanın canı çıksın” sistemi var”

“ABD’de 3 bin dolar kazanan, Türkiye’de 5 bin lira kazanandan daha rahat yaşamıyor”

Exit mobile version