Site icon A3 Haber

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı olursam Esad’la masaya oturacağım

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Seçimlere tek başımıza gireceğiz. Sloganımız belli; ne cumhur ne millet, tek yol memleket” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı binasının açılışı için Trabzon’a geldi. İnce, CHP’den partisine katılımın olup, olmadığına yönelik soruya “Hangi partiden kaç kişi geldi diye hesap tutmuyorum” cevabını verdi.

İnce, “Şunu söyleyeyim; geçmişte hemen hemen her siyasi partide üye olmuş ya da hiç siyasete bulaşmamış arkadaşlarım var. Seçimlere tek başımıza gireceğiz. Sloganımız belli; ne cumhur ne millet, tek yol memleket. 20 yıllık yorulmuş, bitkin bir iktidar var ama çözüm üretemeyen bir muhalefet de var” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanı olursam; Esad’la masaya oturacağım”

Eski Türkiye’yi özlediğini ve hayalinin bu olduğunu kaydeden İnce, “Ecevit’in, Demirel’in, Türkeş’in, Erbakan’ın televizyonlara çıkarak sorunları tartışmalarını özlüyorum. Benim hayalim eski Türkiye, konuşan Türkiye. Trabzon’dan bir kez daha sesleniyorum. Bütün siyasi parti genel başkanlarıma çağrımdır; hangi konu olursa olsun, tartışmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Suriyeli sığınmacılara ilişkin bir soru üzerine de İnce, şöyle konuştu:

Exit mobile version