A3 Haber

Erdoğan’dan gençlere tavsiye: Dünyayı gezin

Erdoğan’dan gençlere tavsiye: Dünyayı gezin

Erdoğan’dan gençlere tavsiye: Dünyayı gezin
Nisan 01
15:47 2022

Erdoğan İstanbul Fatih’te yaptığı konuşmada, “Hukuki altyapıdan yoksun, sosyal medya ve ticaret platformlarının yol açacağı sorunlar endişelerin çok üzerindedir. Gereken düzenlemeleri en kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi. Erdoğan, gençlere Türkiye’yi ve dünyayı gezmeleri için tavsiyede bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Fatih’te Genç Projeler’ programında konuştu. Sosyal medyada ‘düzenlenme’ yapmak için harekete geçtiklerini söyleyen Erdoğan, gençlere de Türkiye’yi ve dünyayı gezmeleri için tavsiyede bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan ifadeler şöyle:

  • “Bizim gençliğimizde maalesef böyle herkesin rahatça ulaşabileceği güzel kütüphaneler spor merkezleri yoktu. Nereyi bulursak orada ders çalışarak sınavlara hazırlanan bir nesildik. Üstelik yokluklara ilave olarak bir de bizim gençlik yıllarımızda ideolojik çatışmaların yol açtığı huzursuzluk iklimi vardı buna rağmen kendimizi fikri olarak geliştirme faaliyetlerimizi sürdürdük.
  • Gerçekten de ülkemizi medeniyet değerlerimizi dünyayı anlamaya çalışan bir gayretin içindeydik. Bugün dönüp baktığımda ülkemizin son 40 yılda sahip olduğu kazanımların hepsinin de öncülüğünü zor şartlarda kendini yetiştiren bu neslin yaptığını görüyorum.
  • Sizler maddi altyapı ve teknolojik imkanlar bakımından çok şanslısınız ancak bu imkanların aynı zamanda dikkatinizi dağıtma riskinin işinizi zorlaştırdığı da bir gerçektir.

Sosyal medya yasası

  • Sizler imkanlar bakımından çok daha şanslısınız. Sosyal medya kullandığı imkanlar yanında doğru kullanılmazsa bataklık gibi yutma tehdidini içinde barındırıyor. Genel olarak internet mecraları, sosyal medya ciddi düzenlemeler yapılmaya başlanmıştır. Biz de vatandaşlarımızın tamamını korumak için benzer çalışmaların hazırlıklarına başladık.
  • Hukuki altyapıdan yoksun, sosyal medya ve ticaret platformlarının yol açacağı sorunlar endişelerin çok üzerindedir. Gereken düzenlemeleri en kısa sürede hayata geçireceğiz. Dijitalleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsın kitabın yerini tutamaz. Hiçbir dijital mecra sporla elde edilen fiziki performansın ikamesi olamaz. Kağıda basılı kitabı çantanızdan asla eksik etmeyin. Düzenli olarak her gün spora vakit ayırın. Demli bir çay ve kahve eşliğinde yapılan sosyalleşmeyi ihmal etmeyin. Ülkemizi, dünyayı gezmek için şartlarınızı zorlayın.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER