A3 Haber

AKP’li isim rahatsız olmuş: İzmir Belediyesi’nin Fındıklı’daki devlet hastanesine gönderdiği çöp kutuları kaldırıldı

AKP’li isim rahatsız olmuş: İzmir Belediyesi’nin Fındıklı’daki devlet hastanesine gönderdiği çöp kutuları kaldırıldı

AKP’li isim rahatsız olmuş: İzmir Belediyesi’nin Fındıklı’daki devlet hastanesine gönderdiği çöp kutuları kaldırıldı
Nisan 02
13:15 2022

Rize’nin CHP’li Fındıklı ilçe belediyesine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen ve devlet hastanesine yerleştirilen çöp konteynırlarını kaldırıldı. Fındıklı Belediyesi’nin başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, çöp konteynırlarını AKP İlçe Başkanı İsmail Fethi Velioğlu’nun bir telefonuyla kaldırıldığını ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konteynırlarını isimden rahatsız olarak kaldıran bir AKP hükümeti var” dedi.

CHP’li Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “AKP İlçe Başkanı, Fındıklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çöp konteynırlarını Türkiye Cumhuriyeti Fındıklı Devlet Hastanesi’nden kaldırtıyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP’li Fındıklı Belediyesi’nin talebi doğrultusunda sokaklara konulan küçük çöp tenekelerinden ilçeye gönderdi.

İlçenin Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervetoğlu da, Fındıklı Devlet Hastanesi’nden gelen istek üzerine çöp tenekelerinden 6-7 tanesini bahçeye yerleştirdi.

Çervatoğlu, “Fındıklı’da bir rezaleti bir kez daha yaşıyoruz. Bu isimden rahatsız olmuş Fındıklı AKP İlçe Başkanı, Fındıklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çöp konteynırlarını Türkiye Cumhuriyeti Fındıklı Devlet Hastanesi’nden kaldırtıyor. Rize Belediyesi’ninkini getiriyorlar. Rize Belediyesi gelsin çöpleri alsın.” ifadelerini kullandı.

Çervatoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“AKP İlçe Başkanı telefonla bunu nasıl kaldırtabilir” 

“AKP ilçe başkanı, müdürümüzü baskı altına aldı. Halkımıza sağlık hizmeti veren bir kurumda bile üst düzey siyaset yapıyor. Biz Fındıklı Belediyesi olarak hastanemizin her istediğini, bir dediğini iki etmeyen bir belediyeyiz. Dayanışma örneği gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konteynırlarını isimden rahatsız olarak kaldıran bir AKP hükümeti var. Burası Türkiye Cumhuriyet mi yoksa bir AKP’nin şirketi mi? AKP ilçe başkanı telefonla bunu nasıl kaldırtabilir?”

Belediye Başkanı Ercüment Çervetoğlu, kaldırılan çöp kutularının yerine AKP’li Rize Belediyesi tarafından gönderilen çöp kutularının konulduğunu söyledi.

Tunç Soyer’den paylaşım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Fındıklı Belediyesi’nin yayımladığı videoya emojiyle yanıt verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER