A3 Haber

Bahçeli yine anket şirketlerini hedef aldı: Anket yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi dolaşıyorsunuz?

Bahçeli yine anket şirketlerini hedef aldı: Anket yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi dolaşıyorsunuz?

Bahçeli yine anket şirketlerini hedef aldı: Anket yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi dolaşıyorsunuz?
Nisan 07
11:14 2022

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Araştırma şirketlerinin düzenlediği anketlere tepki gösteren Bahçeli, “Alayınıza soruyorum; siz anketleri yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi bulunuyorsunuz, Kandil’de mi geziyorsunuz?” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulunuyor. Konuşmasında bir kez daha anket şirketlerini hedef alan Bahçeli, “Devamlı servis edilen ve sistematik hale gelen algı operasyonlarıyla, partimizin eridiğini, gerilediğini yazan, çizen kokuşmuş araştırma şirketleri size soruyorum; anketleri yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi dolaşıyor yoksa Kandil’de mi geziyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

  • “Milliyetçi, ülkücü hareket tohum olup saçılmış, filiz olup serpilmiş, çınar olup genişlemiş, gazi olup yüreklenmiş, şehit olup yücelmiştir. Bizim geçmişten borç değil, alacağımız vardır. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok. Karanlık ve karışık ilişkimiz bulunmamaktadır. Bu mücadelede yol başımız merhum Türkeş Bey’dir. Bir ara bizim denizimizde yaşayıp şimdilerde kendi yapay dereleriyle övünenlerin merhum Türkeş beyi ağızlarına almaya ne hakları olacak ne de vefaları yetecektir. MHP, 53 yıldır tuzakları bozuyor, Türk-İslam ülküsüne leke sürmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakıyor.
  • MHP yüzdelere sığmaz, oranlara sıkışmaz, barajlarla sınırlanamaz. Devamlı servis edilen ve sistematik hale gelen algı operasyonlarıyla, partimizin eridiğini, gerilediğini yazan, çizen kokuşmuş araştırma şirketleri size soruyorum; anketleri yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi dolaşıyor yoksa Kandil’de mi geziyorsunuz? MHP düşmanlığı şeytani emellerin sipariş verdiği düşmanlıktır. Bizim bu kirli tahkimat karşısında yegane direncimiz imanımız, irademiz ve millet sevdamızdır. Şimdiden haberiniz olsun 2023 Haziran ayında sokağa çıkacak yüzünüz dahi olmayacaktır. Bizi bilmek ve öğrenmek isteyenler aziz milletimizin iradesine bakarak görebilecektir. Hiç kimse yalan anketlerle bize ayar veremez, gözümüzü korkutamaz. Biz kendimizden eminiz.

“MHP bugün çok daha şuurludur”

  • Durduğumuz yer, baktığımız yer doğrudur. Bayrak düşmesin, ezan dinmesin, vatan bölünmesin diyerek koyun koyuna yatan şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. MHP, bugün çok daha güçlü, çok daha tesirli, şuurludur, gelecek Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı ile birlikte MHP’dedir.
  • Öyle bir dönemdeyiz ki kara propangadalar çatışmaların önündedir. Savaşların yönünü tayin edecek düzeydedir. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta bunu çok açık görmek mümkündür. Son günlerde Ukrayna’nın Buça şehrinde yaşandığı iddia edilen sivil ve masum insanların katledilmesine ilişkin haberlerin sağanak halinde gündeme yansıması her açından incelenmeye muhtaç bir meseledir.” Katliam iddialarının İstanbul’da kurulan müzakere masasından sonra gündeme taşınması, ya bir tesadüf ya da kahredici bir tezgâhtır.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER