A3 Haber

Şırnak Barosu: Bir komiser, otomobiliyle kasten çarparak avukatı ağır yaraladı

Şırnak Barosu: Bir komiser, otomobiliyle kasten çarparak avukatı ağır yaraladı

Şırnak Barosu: Bir komiser, otomobiliyle kasten çarparak avukatı ağır yaraladı
Nisan 11
08:28 2022

Şırnak’ta bir polis, aracıyla çarptığı avukatı olay yerinde bırakıp kaçtı. Ağır yaralanan avukat ameliyat olurken, gözaltına alınan polis “Psikolojim iyi değildi. Gaipten sesler duydum” savunmasında bulundu.

Şırnak Barosu’na kayıtlı avukat 27 yaşındaki Serkan Karakaş’a bir polisin otomobiliyle geri geri gelerek kasten çarptığı ve ağır yaralanmasına neden olduğu ileri sürüldü.

Serkan Karakaş, 2-3 saatlik bir operasyonun ardından ameliyattan çıktı. Karakaş’ın diz kısmının parçalandığı belirtilirken, yapılan ilk ameliyatın da iyi geçtiği öğrenildi. Karakaş’ın çapraz bağlarının koptuğu aktarılırken, sağlık durumuna göre birkaç operasyon daha geçirebileceği ifade edildi.

Karakaş’ın ameliyattan sonra normal servise alındığı bildirildi.

Baronun açıklamasında şunlar yazıldı:

  • “Meslektaşımız olay sebebiyle ağır bir şekilde yaralanmış ve acilen ameliyata alınmıştır. Şırnak Barosu olarak, öncelikle meslektaşımıza acil şifalar diler, soruşturma sürecinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve failin gerekli cezayı alabilmesi için olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.”

“Psikolojim bozuk” savunması

MA’nın haberine göre, Avukat Karakaş’a çarptıktan sonra gözaltına alınan polisin, emniyetteki verdiği ilk ifadesinde, “Psikolojim iyi değildi. Gaipten sesler duydum ve geri geri gelerek çarptım” dediği öğrenildi.

Öte yandan sanal medya hesabından açıklama yapan Şırnak Barosu da, bu olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER