A3 Haber

Milletvekilliğini alamayınca ihaleleri aldı: İki yılda beş ihaleye gönül almaca!

Milletvekilliğini alamayınca ihaleleri aldı: İki yılda beş ihaleye gönül almaca!

Milletvekilliğini alamayınca ihaleleri aldı: İki yılda beş ihaleye gönül almaca!
Nisan 14
13:37 2022

AKP’den Afyon milletvekili aday adayı olan Aynur Gücenmez, son iki yılda AKP’li belediyelerden beş ihale aldı. Bu ihalelerin üçünde teklif veren tek isim oldu.

BirGün gazetesinden Bilal Çelik, 2018 Genel Seçimleri öncesi AKP’den Afyon milletvekili aday adayı olan Aynur Gücenmez, aday gösterilmese de son iki yılda AKP’li belediyelerden beş ihale alarak gönlünün alındığı iddiasında bulundu.

Haberin ilgili kısımları şöyle:

2018 yılında AKP’den Afyon Milletvekili aday adayı olan Aynur Gücenmez’e, AKP’li belediyeler iki yılda pazarlık yöntemiyle beş ihale verdi. Gücenmez, bu beş ihaleden üçüne teklif veren tek isim oldu.

Son iki yılda Afyon ve Eskişehir’deki AKP’li ilçe belediyelerinin park, bahçe malzemeleri, oyun grubu gibi alımları Gücenmez’in şirketinden yapıldı.

İhalelerde tek adres

  • Eskişehir’in Seyitgazi ilçe belediyesinden iki adrese teslim ihale gitti. Gücenmez, pazarlık usulüyle yapılan “Oyun grubu ile ekipmanları, açık hava spor aletleri, kameriye ve kare kauçuk” ihalesine tek teklif veren kişi oldu ve 711 bin 400 bin TL’lik sözleşmeye imza attı. Yine bu belediye bünyesinde yapılan, “Oyun grubu ve ekipmanları alımı ile kameriye alımı” ihalesini de Gücenmez, 397 bin 100 TL’ye aldı.
  • Gücenmez, Afyon’daki AKP’li ilçe belediyelerinden ihaleler aldı. AKP’li Gebeciler Belediyesi’nin açtığı pazarlık usulü ihaleye de Aynur Gücenmez tek giren isim oldu Gücenmez 126 bin TL’lik bu ihalenin kazananı oldu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER