Site icon A3 Haber

“Her zorluk aşılmak içindir” diyen Nebati: Tek sorunumuz var, enflasyon

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Tek sorunumuz var, enflasyon. Enflasyonun üstesinden geleceğiz, irademizle geleceğiz, aldığımız kararlarla geleceğiz” iddiasını yineledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen AKP Samsun İl Başkanlığı İftar Buluşması’nda yaptığı konuşmada, ekonomiye değindi.

Nebati, “Bir ülke düşünün, alt yapı yatırımlarını tamamlamış. En son en büyük köprümüzü ne zaman açtık? 18 Mart’ta, Çanakkale’de, Çanakkale köprümüzü açtık. Büyük işler bitti. 2023’e hazır bir ülkenin lider partisinin bir teşkilat mensubu ve ülkesi olarak giriyoruz” diye konuştu.

Nebati, sözlerini şöyle sürdürdü:

Zorlukların, üstesinden gelmek için var olduğunu dile getiren Nebati, “Tek sorunumuz var, enflasyon. Enflasyonun üstesinden geleceğiz, irademizle geleceğiz, aldığımız kararlarla geleceğiz. ‘Ne yapıyorsunuz?’ diye soruyorlar. Mali politikalarla, KDV indirimlerinden tüm mali politikaların, bütçenin sağlam tutulmasına, disiplinden en verilmeyecek şekilde çalışana kadar yolumuza yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Her zorluk aşılmak içindir”

Hükümet olarak tüm önlemleri aldıklarını ileri süren Nebati, şunları kaydetti:

Exit mobile version