A3 Haber

Güzelbahçe’de balık restoranında cinayet: Babasını boğazından bıçakladı

Güzelbahçe’de balık restoranında cinayet: Babasını boğazından bıçakladı

Güzelbahçe’de balık restoranında cinayet: Babasını boğazından bıçakladı
Nisan 16
09:42 2022

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, çocukluğundan beri babası Haşmet G. tarafından cinsel saldırı ve şiddete uğradığını iddia eden 29 yaşındaki D.G. balık restoranında babasını boğazından ve koltuk altından bıçaklayarak öldürdü.

Olay saat 00.30 sıralarında Maltepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre babası Haşmet G. ile arasında anlaşmazlık olan D.G., babasının çalıştığı balık restoranına gitti. İçeride müşterilerin bulunduğu sırada, babası Haşmet G. ile tartışan D.G., babasını boğazından ve koltuk altından bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Haşmet G.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay sonrası kaçan şüpheli D.G.’nin emniyete teslim olduğu öğrenildi. Haşmet G.’nin hayatını kaybettiğini duyan yakınları restoranın önünde sinir krizi geçirirken, Haşmet G.’nin cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet sonrası olay yerinden kaçarak polis merkezine teslim olan D.G.’nin ifadesi ortaya çıktı. D.G. ifadesinde, balık restoranına gittiğini ve babasına dışarıya çıkmasını söylediğini, bunun üzerine babası Haşmet G.’nin de kendisini içeriye çağırdığını, daha sonra da içeriye girip babasını bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği bildirildi. Ayrıca D.G.’nin, babası Haşmet G.’yi küçüklüğünden beri kendisine cinsel saldırıda bulunduğu ve şiddet gösterdiği gerekçesiyle öldürdüğünü iddia ettiği belirtildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER