Site icon A3 Haber

Meral Akşener’den Mansur Yavaş açıklaması: Gurur duyarız

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığı için önerilmesi hakkında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, “İsminin anılmasından onur duyarız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimaliyle ilgili olarak, “Adının anılmasından gurur duyarım çünkü ittifakın adayı. İyi hizmet yapmasından, popülerliğinden isminin anılmasından onur duyarız. Merak ediyorlarsa hemen seçim kararı alsınlar 13. Cumhurbaşkanı kim olacak öğrensinler” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT TV özel yayınında Çiğdem Akdemir’in konuğu oldu.

Akşener, son günlerde gündemde olan Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili soruya, “Ben Sayın Mansur Yavaş’ın adının anılmasından gurur duyarım çünkü belediye seçimlerinde ittifakın adayıydı. İyi hizmet yapmasından, popülerliğinden isminin anılmasından onur duyarız. Eğer Cumhur İttifakı merak ediyorsa hemen seçim kararı alsınlar 13. cumhurbaşkanı kim olacak öğrensinler. Yüreğiniz yetiyorsa getirin sandığı” diye konuştu.

“Alp genç bir çocuk…”

Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına neden olan sözleri sosyal medya hesabından yazıp daha sonra da silen Bilgi Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisi ve İYİ Parti Gençlik Kolları Üyesi Alp Emeç tutuklanmasıyla ilgili olarak Akşener şöyle konuştu:

“Benim evim basıldı herkesin gözü önünde”

“Bu sistemin aynısını seçmeyeceğiz biz”

“7 milyona yakın derin yoksul çocuk var bu ülkede”

“Bin 500 lira emekli maaşı alanlar gördüm”

Exit mobile version