A3 Haber

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
Nisan 18
14:24 2022

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Uysal, “Yaptığı paylaşımlar sonrası Kılıçdaroğlu’nun Davutoğlu’nu aradığı” şeklindeki bir soruya, “Toplumumuzun ve milletimizin yüklediği sorumluluk ve beklenti her şeyin önünde. Hepimiz de bunların bilincindeyiz. Bundan ötesi lafügüzaftır” yanıtını verdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Merkezi’nde basına kapalı gerçekleşen ziyaret, yaklaşık 1 saat sürdü.

Uysal, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “24 Nisan Pazar günü altılı masa etrafında inşallah bir araya geleceğiz. Usul olduğu üzere sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan başlayarak genel başkanları ziyaret edeceğiz” dedi.

Bugün saat 15.00’te Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret edeceğini belirten Uysal, “Yarın inşallah sayın babacan’ı, çarşamba günü de sayın Akşener ve sayın Davutoğlu’nu ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Uysal, şöyle devam etti:

  • “Elbette hem toplantı öncesi bir gündem değerlendirmesi yapalım, hem de yaşadığımız süreci değerlendirelim. Bu vesileyle sayın Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettim, kendilerine teşekkür etmek isterim. Bir özel açıklama yapmayacağım. Bir iftar sofrasında tatlı yiyerek tatlı konuşacağımız bir toplantı olacak diye umut ediyorum.”

“Yaptığı paylaşımlar sonrası Kılıçdaroğlu’nun Davutoğlu’nu aradığı” şeklindeki soruya Uysal, şu yanıtı verdi:

  • “İfade ettiğim gibi özel bir değerlendirme yapmayacağım. Sadece şunu ifade edebilirim; bizim mesuliyetimiz altılı masaya, toplumumuzun ve milletimizin yüklediği sorumluluk ve beklenti her şeyin önünde. Hepimiz de bunların bilincindeyiz. Bundan ötesi lafügüzaftır.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER