A3 Haber

Artvin’de altı ev yandı: Bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi kayıp

Artvin’de altı ev yandı: Bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi kayıp

Artvin’de altı ev yandı: Bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi kayıp
Nisan 19
12:50 2022

Artvin Şavşat’da, altı ev ile üç samanlığın hasar gördüğü yangında bir kişi yaşamını yitirdi, kayıp bir kişi de aranıyor.

Taşköprü köyüne bağlı Cami Mahallesi’nde sabah saatlerinde bir adreste çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek diğer ev ve samanlıklara sıçradı. İhbarla bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kontrol altına alınan yangında ilk belirlemelere göre, altı ev ile üç samanlık hasar gördü, iki büyükbaş hayvan da öldü. Yanan evlerin birinde 77 yaşındaki Mehmet Kaya’nın cansız bedenine ulaşıldı, 75 yaşındaki eşi Esmer Kaya’yı arama çalışmaları ise sürüyor.

Valilikten açıklama

Yangınla ilgili Artvin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “AFAD koordinesindeki ilgili birimlerin ivedilikle müdahale ettiği yangında yapılan ilk tespitlere göre 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 6 konut ve 3 samanlık hasar görmüştür. Kontrol altına alınan yangında kendisinden bilgi alınamayan 1 vatandaşımızı arama faaliyetleri titizlikle devam etmek olup olayla ilgili gerekli tahkikatlara başlanmıştır. Yangında vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” denildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER