Site icon A3 Haber

CHP’den “şehirlerarası otobüs bilet fiyatları düşürülsün” çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarının düşürülmesi gerektiğini kaydetti. Akın, “Bayram döneminde otobüs firmalarının kullandığı akaryakıttaki ÖTV ve KDV düşürülmeli. Bilet ücretinde yer alan KDV oranı da indirilmelidir” açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarının düşürülmesi gerektiğini belirterek, “Bayram döneminde otobüs firmalarının kullandığı akaryakıttaki ÖTV ve KDV düşürülmeli. Bilet ücretinde yer alan KDV oranı da indirilmelidir” ifadelerini kullandı.

Akın, yaptığı yazılı açıklamada, artan hayat pahalılığının, yurttaşların bayramda sevdikleriyle kavuşmasını da engellediğini ifade etti. Ramazanı hayat pahalılığının gölgesinde geçiren yurttaşların bayramda aileleriyle bir araya gelmek için bütçelerinin büyük bir kısmını yol masrafı olarak kullanmak zorunda kalacağını anlatan Akın, şöyle devam etti:

“Bilet ücretinde KDV oranı indirilmeli”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yurttaşların Ramazan Bayramı dolayısıyla sevdiklerine daha rahat ulaşması için bayram döneminde bilet fiyatlarını düşürecek önlemler alınması gerektiğini dile getirerek şunları kaydetti:

Exit mobile version