Site icon A3 Haber

Erdoğan: Hamdolsun çalışmak isteyen herkesin iş bulabildiği bir ülkede yaşıyoruz

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamdolsun çalışmak isteyen herkesin iş bulabildiği bir ülkede yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 muhalefet partisini hedef aldı. 6’lı masadan ’28 Şubat ittifakı’ diye bahseden Erdoğan, “6 artı 1’li masanın tek derdi birbirlerine gol atmak, sosyal medyadan birbirlerine ayar vermek, laf yetiştirmektir” dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği başlatıyoruz” diyen Erdoğan, “2023’e kadar devam edecek bu yolculukta kapısı çalınmadık hane bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şunları söyledi: “Bir dönem AK Parti çatısı altında hizmet etmiş, daha sonra teşkilatlarımızdan kopmuş kardeşlerimize ulaşmaya özel önem veriyoruz.”

6’lı masayı hedef alan Erdoğan, “Coğrafyamız kan ağlarken, tüm dünya son yarım asrın en büyük ekonomi krizi ile uğraşırken 6 artı 1’li masanın tek derdi birbirlerine gol atmak, sosyal medyadan birbirlerine ayar vermek, laf yetiştirmektir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok’un AKP’ye katıldığını da duyurdu. Erdoğan, “Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok kardeşimizi de ailemize katıyoruz. Hayırlı olsun diyorum. Allah mübarek etsin diyorum” diye konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Altılı masayı hedef aldı

İsrail’in Kudüs’teki saldırıları 

HDP’ye yüklendi

“Ebette sıkıntılarımız var”

“YUVAM hesabı”

Exit mobile version