Site icon A3 Haber

Erdoğan’dan Gezi Davası açıklaması: AİHM’lik iş kalmadı bitti o iş

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e dava açacaklarını belirtti. Erdoğan, Özel’i “Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zat” ifadeleriyle hedef aldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, avukatlarının CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e dava açacağını bildirdi.

Erdoğan, Suudi Arabistan’a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu.

Ziyarete ilişkin konuşan Erdoğan, “Aramızdaki siyasi, askeri, ekonomik, kültürel ilişkilerin artırılması noktasında yeni bir dönemin başlaması için gayret içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’li Özgür Özel’i hedef alan açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Avukatlarımız davalarını açıyorlar. Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zatla ilgili olan şu anda avukatlarımız davaları açıp, Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanına hakaret yapılabilir mi, yapılamaz mı? Demek ki ders almamış” dedi.

Osman Kavala ilgili de konuşan Erdoğan, “Artık AİHM’lik iş kalmadı. Bitti o iş. Çünkü burada hüküm giydi. Hüküm giydiği için bu işin AİHM’le alakası yok” diye konuştu.

“ABD Başkanı Joe Biden ile bir görüşme olur mu?’ sorusuna yanıt veren Erdoğan, “Eğer Biden ararsa tabii ki görüşmeyi yaparız” yanıtını verdi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

CHP’li Özgür Özel’i hedef aldı 

Osman Kavala açıklaması: “Bunlar uluslararası hukuku bilmiyorlar”

Biden ile görüşme olacak mı?

Exit mobile version