A3 Haber

“Erdoğan’ı destekleyecek” haberi sonrası Ümit Özdağ’dan açıklama

“Erdoğan’ı destekleyecek” haberi sonrası Ümit Özdağ’dan açıklama

“Erdoğan’ı destekleyecek” haberi sonrası Ümit Özdağ’dan açıklama
Nisan 29
16:39 2022

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci tura kalması durumunda Kılıçdaroğlu’na oy vermeyecekleri yönündeki haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.

Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AKP’den ayrılıp Zafer Partisi’ne oy verme kararı almış olan seçmen var. Bu seçmenin bize sorduğu ilk soru şu oluyor: İkinci turda Erdoğan’ı mı yoksa Kılıçdaroğlu’nu mu destekleyeceksiniz diyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuşmasının devamında, “Şimdi bu çok stratejik bir soru. Zafer Partisi’ne oy verecek ama Kılıçdaroğlu’na oy vermeyecek” açıklamasında bulundu. Özdağ, Fatih Altaylı’nın sorduğu bir soru üzerine, “Burada Kemal Kılıçdaroğlu siyasi hayatının en büyük iyiliğini partisine ve Türkiye’ye yapmak istiyorsa aday olmasın” açıklamasında bulundu.

Özdağ, haberi yalanladı

Bu sözlerinin ardından TELE1’de yer alan “Özdağ: İkinci tura kalırsa Kılıçdaroğlu’nu değil Erdoğan’ı destekleriz” haberini yalanlayan bir sosyal medya paylaşımı yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Tele 1 bunu 2. yaptı, söylemediğim bir şeyi yazdı. Şimdi dün akşam Habertürk’te söylemediğim ve söylemeyeceğim bir şey yazmış. Ben Zafer Partisine oy vermeye karar veren AKP seçmeni 2.Turda Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu diye soruyor dedim. Zafer Partisi Erdoğan’ı desteklemez” açıklamasında bulundu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER