A3 Haber

Kadın cinayeti: 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında katledildi

Kadın cinayeti: 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında katledildi

Kadın cinayeti: 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında katledildi
Mayıs 05
12:09 2022

Esenler’de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay sokak ortasında 25 yaşındaki Ümit Karakoyun, isimli erkek tarafından, başından silahla vurularak öldürüldü. 16 suç kaydının bulunduğu öğrenilen Ümit Karakoyun Arnavutköy’de saklandığı evde yakalandı. Atalay’ın yanında bulunan arkadaşı E.Y.’nin ifadesinde, “Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit Karakoyun, geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ümit Karakoyun elindeki silahı Asiye’nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim” dediği belirtildi.

Esenler’de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay isimli genç kadın, kendisine saplantılı olduğu iddia edilen ve 16 suç kaydı bulunan 25 yaşındaki Ümit Karakoyun tarafından, başından silahla vurularak öldürüldü.

Esenler Şehit Ali Karahan Caddesi’nde dün akşam saatlerindeÜmit Karakoyun, kendisinden ayrılma isteğini kabul etmeyip saplantı haline getirdiği öne sürülen Asiye Nur Atalay’ın sokakta yürüdüğü sırada yolunu kesti. Ümit Karakoyun, tartıştığı ve tehdit ettiği Atalay’a silahla ateş ederek kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, başından silahla vurulan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Atalay’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ümit Karakoyun’un, elindeki silahı ile geldiği, Asiye Nur Atalay’ın çığlık attığı, saldırganın Atalay’ın başına hedef aldığı ve ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Karakoyun’un, Atalay yere yığıldıktan sonra koşarak uzaklaştığı anlar da cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Asiye Nur Atalay’ın yanında bulunan arkadaşı E.Y.’nin ifadesine başvuruldu. E.Y.’nin ifadesinde, “Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit K. geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ümit K. elindeki silahı Asiye’nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim. Daha sonra olayı duydum. Olay esnasında orada değildim” dediği öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan şüphelinin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi.

Saklandığı evde yakalandı

Ümit Karakoyun’un Arnavutköy’de saklandığı evde yakalandığı öğrenildi.

“Belki başka hayatta”

Asiye Nur Atalay’ın sosyal medyadaki “Belki Başka Hayatta” yazılı paylaşımı da dikkat çekti. (DHA)

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER