A3 Haber

Sinan Oğan önce meydan okudu sonra Özdağ’ın ricasıyla bakanlığa gitmekten vazgeçti

Sinan Oğan önce meydan okudu sonra Özdağ’ın ricasıyla bakanlığa gitmekten vazgeçti

Sinan Oğan önce meydan okudu sonra Özdağ’ın ricasıyla bakanlığa gitmekten vazgeçti
Mayıs 05
21:50 2022

İçişleri Bakanlığı önüne Ümit Özdağ’ın yanına geleceğini açıklayan eski MHP’li milletvekili Sinan Oğan, daha sonra “Ümit bey ben yarın tek başıma gideceğim dedi. Ben de bu kararına saygı duydum” dedi.

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı programda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi kendisine de hakaret ettiğini savunarak, “Ümit Özdağ, yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, kendisi hakkında bir televizyon programında “Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” ifadelerini kullanan İçişleri Bakanı Soylu’ya, “Tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum” ifadeleriyle düello çağrısı yapmıştı.

Sinan Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Süleyman Soylu ve İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler” dedi.

Oğan’ın paylaşımı şöyle:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ yarın saat 11.00’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!” ,

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER