A3 Haber

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Erkeksen beni bakanlığın önünde bekle oğlum

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Erkeksen beni bakanlığın önünde bekle oğlum

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Erkeksen beni bakanlığın önünde bekle oğlum
Mayıs 05
18:59 2022

Kendisi hakkında “Adam yerine koymam. Kendisi Soros çocuğudur, operasyon çocuğudur” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yanıt verdi. Özdağ, “Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım” ifadelerine yer verdi.

A3 Haber Merkezi | İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a arasında “Sessiz İstila” belgeseli üzerinden başlayan ve hakarete varan ifadelerin kullanıldığı polemik büyüyor.

Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında, Sessiz İstila belgesiyle ilgili, “Bir yalandır ve bunu ortaya koyup bunu sosyal medya üzerinden toplumu tahrik eden ve direk hükümeti hedef alan saldırı ile karşı karşıyayız. Ümit Özdağ’ın yaptığı Soros taktiğidir” ifadelerini kullandı. Soylu, Ümit Özdağ’ın yayına bağlanmasına karşı çıkarak, “Hiç adam yerine koymam. Haysiyetsiz adam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” dedi.

“O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Süleyman Soylu’nun sözlerine karşılık verdi.

Özdağ açıklamasında Bakan Soylu’yu düelloya davet etti:

  • AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı makamında böyle bir seviyenin oturmasını gerçekten ister mi bilmiyorum? Ben siyasi hayatım boyunca en sert eleştirileri yapmış olmama rağmen, hakkımda hakaret davası açılmış bir siyasetçi değilim. Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyeceğim. Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı yansıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER