A3 Haber

İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen Özdağ’a polis engeli: “Süleyman, sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin”

İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen Özdağ’a polis engeli: “Süleyman, sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin”

Mayıs 06
11:04 2022

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün akşam yaptığı açıklama ile bugün saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı binası önüne gideceğini duyurmuştu. İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen Özdağ engellendi. Özdağ burada bir konuşma yaptı.

Ümit Özdağ, dün kendisi hakkında “Hayvandan aşağıdır”, “Soros çocuğu” ve “Operasyon çocuğu” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yüzleşmek için bugün saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı’nın önüne tek başına gideceğini duyurmuştu.

Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nden bakanlığa ulaştı.

Özdağ, yolculuğu sonrası bakanlığın yakınında araçtan inerek bakanlığa yürümek istedi. Özdağ’ın bakanlığa gitmesine engel olunuyor. Özdağ, “Beni gözaltına mı alacaksınız?” diyerek tepki gösterdi.

Süleyman Soylu’ya seslenen Özdağ, “Kapının önüne gel, polisler senin özel bodyguardın değil. Polislerin arkasına saklanma. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin İkimizden biri ölene kadar bu devam edecek. Ya da özür dileyeceksin” dedi.

Bakanlık önündeki korumalara, “Beni götürün” diyen Özdağ’a “Bu kalabalıkla olmaz” denmesi üzerine Özdağ, “Ben tek gideceğim, beni götürün” dedi.

Özdağ, polis engeline takılınca bakanlık önünden ayrıldı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER