Site icon A3 Haber

İmamoğlu o fotoğraf hakkında konuştu: “Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi”

Karadeniz turuna katılan gazeteciler üzerinden başlayan tartışmayla ilgili açıklama yapan İmamoğlu, ‘Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi’yi davet etmek istiyorum’ dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara açık desteğiyle bilinen Nagehan Alçı’nın Karadeniz ziyaretinde kendisine eşlik etmesine gelen tepkilere yanıt verdi.

İmamoğlu, “Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, daha farklı örnekleri de görecekler. Benimle konuşmaya cesareti olanlarla konuşacağım. Yarın da Abdülkadir Selvi’yi de davet etmek isterim.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramlaşmak için çıktığı Karadeniz turuna katılan bazı gazeteciler üzerinden başlayan tartışma ile ilgili açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı olarak, İstanbul halkının sesini herkese duyurmak amacında olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi’yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkanımla kavga ettirme çabasında bir insan. Gelsin bakalım ben öyle biri miyim? Nasıl biriyim? Tanısın, anlasın. Kötü yazanlarla daha da ayrı sohbet edeceğim. Ben, ‘Evet muhalifleri’ istiyorum talimatını verdim, arkadaşlarım da onları sırasıyla yerine getirecekler. Yarın ilerleyen günlerde bunun daha da farklı örneklerini görebilirler. Tek şart da tabii benimle konuşmaya cesaretli olanlarla yapacağım” dedi.

İmamoğlu; Rize, Artvin ve Trabzon’u kapsayan Karadeniz turuna katılan bazı gazeteciler üzerinden başlayan tartışma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“İmamoğlu’nun hedefi belli”

İnceleme gezisi yaptığı Sarıyer Büyükdere Fidanlığı’nda konuşan İmamoğlu, “Ne yazık ki yaşadığımız bazı, aslında normal dönemlerde ve zamanlarda normal karşılanacak hususlar, çok farklı yerlere gidiyor ve bu, bence insanların içini acıtıyor. Topluma da iyi gelmiyor. Belki kendi içinde bu işi tartışma yetkisini gören insanların, o tartışmalarından topluma bir mesaj çıkmıyor, her şeyden önce. Şöyle ifade edeyim: Burada ne yapılmak istenmiş; kimse buna bakmıyor mesela. Burada ne istenmiş acaba? Hedef neymiş? Ekrem İmamoğlu’nun hedefi belli. Ekrem İmamoğlu’nun sesini İstanbul halkı adına herkese duyurmak” dedi.

“Merkez medya dediğimiz alanda bile söz hakkı verilmiyor”

Sözlerinin çarpıtılarak verildiğine vurgu yapan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Ama bilsinler ki benim de içimi yaktılar”

“İlerleyen günlerde bunun daha da farklı örneklerini görebilirler”

İlgili haberler:

Exit mobile version