A3 Haber

MHP’li ilçe başkanı, CHP’li Engin Özkoç’u kılıç göstererek tehdit etti

MHP’li ilçe başkanı, CHP’li Engin Özkoç’u kılıç göstererek tehdit etti

MHP’li ilçe başkanı, CHP’li Engin Özkoç’u kılıç göstererek tehdit etti
Mayıs 09
23:42 2022

MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’u kılıçla tehdit etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 5 Mayıs’ta göçmen tartışmaları ile ilgili “Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Nereden geldik? Kim nereden geldi bu coğrafyaya? Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak ya” ifadelerini kullanmıştı. CHP’li Engin Özkoç da, Soylu’ya, “Nereden geldik? Kim nereden geldi bu coğrafyaya? Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak ya… Anlattığı göç sonrası Roma imparatorluğu ikiye ayrıldı. Cahil yönetici felakettir. Bugün bir kere daha anladık ki, Türkiye’de fitne, fesat ve iftiranın bir numaralı ismi Süleyman Soylu’dur. Soylu’nun o koltukta oturması ülke için milli güvenlik tehlikesidir. Kışkırtmalarına gelmeyeceğiz!” diyerek tepki göstermişti.

MHP Menteşe ilçe başkanı Talat Uğurlu, bu açıklamanın ardından CHP’li Özkoç’u sosyal medyadan kılıçla tehdit etti. MHP Muğla Menteşe İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Uğurlu’nun fotoğrafı paylaşılarak “Mahalle kabadayılığını size kim öğütlüyorsa bu akılları size kim veriyorsa dikkat edin. Zira seçimlerden sonra akla çok ihtiyaç duyacaksınız, şu yaptıklarımızı unutturmaya çalışmak için. Ama tarih yazar, millet unutmaz! Haddinizi aşmayın, yerinizi hududunuzu bilin” denildi.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

  • CHP’li Özkoç denen adı sanı duyulmamış şahsiyet sırf gündeme gelmek için CHP’nin klasik oyunlarından olan Süleyman Soylu’ya sallama oyununu sergilemiş. Sen kim oluyorsun da dolandırıcı diyerek bu ülkenin bakanına dil uzatabiliyorsun? İnsanları kendinizle karıştırıyor, üzerinizdeki çamurları sıçratmaya çalışıyorsunuz.
  • Ey Özkoç ve aynı zihniyetteki şahıslar üzerinizdeki çamur ona buna sıçratmayla temizlenmez, elinize bulaşan terör pisliği de aklanmaz. Haddinizi bilin,ülke gündemini el birliğiyle değiştirmeye çalışıyor, HDP-PKK ortaklığınızı gizlemeye uğraşıyorsunuz. Mahalle kabadayılığını size kim öğütlüyorsa bu akılları size kim veriyorsa dikkat edin. Zira seçimlerden sonra akla çok ihtiyaç duyacaksınız, şu yaptıklarımızı unutturmaya çalışmak için. Ama tarih yazar, millet unutmaz! Haddinizi aşmayın, yerinizi hududunuzu bilin.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER