Site icon A3 Haber

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: Tansu Çiller’in etrafında “anneciğim” diye dolaşıyordu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerginlik devam ediyor. Soylu’ya sert sözlerle yüklenen Özdağ, “Ben bu ülke için resmi olarak çalışırken Soylu, DYP ilçe başkanı olarak Tansu Çiller’in etrafında ‘anneciğim’ diye dolaşıyordu” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu. Özdağ, kendisine “Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Suriyeli mültecilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi’nin politikasından rahatsızlık duyanların başında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geldiğini ifade eden Özdağ, “Soylu ve ekibi çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Haziran 2015 seçimleri ile Kasım 2015 arasındaki sürece benzer bir şiddet dalgasının, bu sefer sığınmacılar üzerinden planlandığı anlaşılıyor” dedi. Özdağ, “Böylece seçimlere giderken, seçmeni terörize etmek ve Zafer Partisi’ne karşı bir şiddet dalgası başlatarak provokatörler aracılığıyla eylemleri Zafer Partisi’ne mal etmek istiyorlar” dedi.

Özdağ, açıklamasında şunları söyledi:

“Soylu her zaman yaptığı şeyi yapıyor, yalan söylüyor”

“Kuracağınız her tuzağı bozarız”

“Soylu’yu AKP’ye getiren FETÖ’dür”

Exit mobile version