A3 Haber

Ülke western film seti gibi: Üç farklı ilde sokak ortasında silahlı saldırı, kavga, darp olayları…

Ülke western film seti gibi: Üç farklı ilde sokak ortasında silahlı saldırı, kavga, darp olayları…

Ülke western film seti gibi: Üç farklı ilde sokak ortasında silahlı saldırı, kavga, darp olayları…
Mayıs 11
16:55 2022

Türkiye’de şiddet vakaları her geçen gün artıyor. Üç farklı kentte dün silahlı saldırı, kavga, şiddet olayları yaşandı.

A3 Haber Merkezi | Türkiye’de son dönemde şiddet olayları ciddi bir tehdit oluşturuyor. Şiddet olayları artarak devam ederken dün Adana’da sokak ortasında 30 yaşındaki Yalçın Fırat silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi.

Tekirdağ’da laf atma yüzünden çıkan kavgada sekiz bıçak darbesi ve başına tekme atılan vatandaş hastaneye kaldırılırken Bilecik’te de bir şahıs, husumetlisi tarafından 10 kişiyle birlikte sokak ortasında darp edildi.

Sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü

Adana’da sokak ortasında kavga ettiği kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla göğsünden vurulan 30 yaşındaki Yalçın Fırat, yaşamını yitirdi.

Olay, saat 07.30 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Yalçın Fırat, sokakta kavga ettiği kişi tarafından tabancayla göğsünden vuruldu. Fırat yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı. Silah sesini duyup, evlerinden çıkanlar, Yalçın Fırat’ı yerde hareketsiz görünce 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yalçın Fırat, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Laf atma kavgası: Bıçaklayıp başına tekmeyle vurdu

Tekirdağ Çorlu’da, sokak ortasında yan bakma ve laf atma yüzünden çıkan kavgada A.T., yere düşen M.A.yı bacağından bıçaklayıp başına tekme attı.

Olay, perşembe günü Reşadiye Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nde meydana geldi. Yolda karşılaşan A.T. ile M.A. arasında yan bakma ve laf atma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.T., yere düşen M.A.’yı bacağından bıçaklayıp başına tekme atarak kaçtı. Yaralanan M.A., çağırılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polisin yaptığı çalışmayla yakalanan A.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sokak ortasında 10 kişi tarafından dövüldü

Bilecik’te Muharrem M., aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen bir kişi ve dokuz arkadaşı tarafından sokak ortasında dövüldü. Kavga, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Muharrem M. darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Bilecik’te yaşayan Muharrem M., geçen pazar saat 23.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Rasimbey Caddesi Şehitler Parkı önünde, daha önce kavga edip aralarında husumet olan 1 kişi ve 9 arkadaşı ile karşılaştı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Muharrem M., 10 kişi tarafından sokak ortasında dakikalarca dövüldü. Gruptan bazıları yere düşerek yaralanan ve baygınlık geçiren Muharrem M.’nin etrafındaki arkadaşlarını uzaklaştırdı. Vücudunda kırıklar olan ve hastaneden darp raporu alan Muharrem M., kendisini dövenlerden şikayetçi oldu. Emniyet Müdürlüğü şikayet üzerine soruşturma başlattı. Muharrem M.’nin 10 kişi tarafından dakikalarca dövüldüğü o anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Muharrem M.’nin husumetli olduğu kişi ile tartıştığı ardından çıkan kavgada ise 10 kişinin yere düşen Muharrem M.’yi tekmeleyip oradan uzaklaştığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER