A3 Haber

“Black Mirror” üç yıl aradan sonra yeni sezonuyla geri dönüyor

“Black Mirror” üç yıl aradan sonra yeni sezonuyla geri dönüyor

“Black Mirror” üç yıl aradan sonra yeni sezonuyla geri dönüyor
Mayıs 19
11:01 2022

Netflix, ses getiren bilim kurgu dizisi Black Mirror’ın altıncı sezonuna yeşil ışık yaktı.

Netflix’in tüm dünyada konuşulan ünlü dizisi Black Mirror’ın üç yıl aradan sonra altıncı sezonuyla geri döneceği konuşuluyor. Son sezonu 5 Haziran 2019’da yayınlanan dizinin yeni sezonda daha uzun bölümlerle geleceği konuşuluyor.

Netflix’in dizinin yeni sezonu için oyuncu seçimlerine başladığı iddia ediliyor.

Netflix tarafından dizinin çıkış tarihi de dahil yeni sezonla ilgili henüz hiçbir açıklama yapılmadı.

2018’de izleyicilerin hikayenin sonucunu şekillendirmesine olanak tanıyan “Bandersnatch” adlı etkileşimli bölümü çıkardıktan sonra, yayıncı ertesi yıl beşinci sezon için üç yeni bölüm yayınladı.

Odağını kaybetti

Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, komediye ilgisinin arttığını belirtince “Black Mirror” için hâlâ istekli olup olmadığıyla ilgili şüphe uyandırıyordu. Radio Times’a verdiği demeçte de “Şu anda, toplumların dağıldığına dair hikayeler için ne kimsenin hevesi yok, bu yüzden bunlardan biri üzerinde çalışmıyorum. Komedi becerilerimi yeniden gözden geçirmeye biraz hevesliyim, bu yüzden kendimi güldürmeyi amaçlayan senaryolar yazıyorum” demişti.

Dizinin gecikmesiyle ilgili sadece Brooker’ın odağını kaybetmesi de olmayabilir. Ocak 2020’de Brooker ve yapımcı Annabel Jones, Endemol Shine Group altındaki dizinin haklarına sahip olan yapım şirkei House of Tomorrow’dan ayrılarak kendi girişimleri Broke & Bones’u kurdular. Brooker ve Jones ayrıca etkileşimli animasyon filmi “Cat Burglar”a ek olarak Netflix için “Death to 2020” ve “Death to 2021” gibi yapımlar için hazırlık yaptılar.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER