A3 Haber

AKP’li Mücahit Birinci, RTÜK’ten istedi: FOX TV kapatılsın

AKP’li Mücahit Birinci, RTÜK’ten istedi: FOX TV kapatılsın

AKP’li Mücahit Birinci, RTÜK’ten istedi: FOX TV kapatılsın
Mayıs 21
15:28 2022

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli’nin tarım arazilerinin yok edilmesi üzerine verilen bir haberin ardından canlı yayında masada bulunan bardağı kameralara fırlatması üzerine FOX TV’nin kapatılması çağrısında bulundu.

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, tarım arazilerinin yok edilmesi üzerine verilen bir haberi sunarken masada bulunan bardağı canlı yayında kameralara fırlatarak “Şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan inanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç” ifadelerini kullandı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mücahit Birinci, Tepeli’nin bu hareketi sonrasında FOX TV’nin kapatılması çağrısında bulundu.

“Edebinle sun, şov yapma”

Sosyal medya hesabı aracılığıyla Tepeli’nin davranışına tepki gösteren Birinci, “Edebinle sun, şov yapma! Kanalının sahibini biliriz… Bunlar seçim yaklaştıkça amuda da kalkarlar… Fakat seçim gecesi bu asimetrik mandacı muhalefet tasfiye olacaktır. Türkiye ve aziz milletimiz, bu emperyalist hamleleri savarak, güçlenerek çıkacaktır” diye konuştu.

“Kapatma dahil, tüm tedbirler uygulanmalı” 

Birinci paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

  • İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK’ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz.
  • Bardak ve sair fırlatıyorsunuz… Her artistliği yapıyorsunuz… Son bu oluyor. Yine size hicran…Dün, “Fox TV’ye en ciddi müeyyideler uygulanmalıdır, gerekirse kapatılmalıdır” fikrimizi vatandaş olarak beyan edince, o tweetimin altına doluşan yüzlerce FETÖ botu müşahede ettik. Çok dikkat çekici. Fox’a çakıyorsun tokadı, FETÖ enikleri basıyor yaygarayı.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER