A3 Haber

Erdoğan gençlere seslendi: Geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz

Erdoğan gençlere seslendi: Geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz

Erdoğan gençlere seslendi: Geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz
Mayıs 21
18:52 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da düzenlenen ‘Bir Gençlik Şöleni’ programında yaptığı konuşmada, “Son 20 yıldır olduğu gibi 2023’e giden kritik süreçte de 85 milyonun tamamını kardeşimiz bilecek, geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da düzenlenen ‘Bir Gençlik Şöleni’ programında açıklamalarda bulundu. “Son 20 yılda olduğu gibi 2023’e giden süreçte de 85 milyonun tamamını kardeşimiz bilecek, omuz omuza yürüyeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim milletimizden başka pusulamız yoktur. Bizim küresel güçlerin hesaplarına peşkeş çekilecek evladımız yoktur” ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

  • “81 vilayetin tamamındaki gençleri gönülden selamlıyorum. Bugün Adana bir başka coşkulu. Sizler, bugün görüyorum ki kabınıza sığmıyorsunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tarımın, bereketin şehri Adana’yı biz bir başka seviyoruz. Hep en ön safta olan vatansever vatandaşlarını seviyoruz. Rabbim stadyumlara sığmayan muhabbetimizi daim eylesin. Son 20 yılda aramıza kimsenin girmesine izin vermedik. Başbakanlığımızdan itibaren sadece sıkıntıları değil mutluluğunu da paylaştık. Hasret giderdik, ahdimizi yeniledik. Sandıktan çıkan netice ne olursa olsun, ayrım yapmadan şehirlerimize hizmet götürdük. Biz bu millete aşığız. Ve aşık olduğumuz için dağları delerek bu yolda devam ediyoruz. Birileri gençlerimizi kısır kavgalarına dahil etmek isterken, biz buradan kardeşlik mesajları veriyoruz.

“Biz sevgi diliyle konuşuyoruz”

  • Birileri nefret diliyle konuşurken, biz sevgi diliyle konuşuyoruz. Sırtını emperyalistlerine dayayanların gençleri bozuk para gibi harcamasına izin vermeyeceğiz. Sevgili gençler, bizim siyasetimizde kışkırtma yoktur. Bizim siyaset anlayışımızda milleti kutuplaştırmak yoktur. Biz öfkeyi körükleyen değil sevgiyi kardeşliği öne çıkaran bir siyasi geleneğin mensuplarıyız. Bugün buraya sadece kucaklaşmaya gelmedik. Bayat senaryolarla ülkemizi bölmeye çalışanlara net mesaj vermeye geldik. Türkiye’nin geleceğine kimsenin ipotek koyamayacağını aktarmaya geldik. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. emperyalistlere taşeronluk yapanların kirli ellerine bırakmayacağız. İstiklal ve istikbalimize leke sürdürmeyeceğiz. Son 20 yılda olduğu gibi 2023’e giden süreçte de 85 milyonun tamamını kardeşimiz bilecek, omuz omuza yürüyeceğiz. Bizim milletimizden başka pusulamız yoktur. Bizim küresel güçlerin hesaplarına peşkeş çekilecek evladımız yoktur. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkesi, Arnavutuyla 85 milyonun her bir ferdi bizim kardeşimizdir. Siyasi tercihi ne olursa olsun bu ülkenin gençlerinin hepsi bizim evladımızdır. Türkiye’nin gençleri buradaki tavırlarıyla malum çevrelere hak ettiği cevabı verecek. Ülkemizi cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın gıptayla baktığı bir yer haline getirebilmek için gençlerimizin kucaklaşmasına ihtiyacımız var. Bizi ayırmaya çalışanlara karşı her zaman diri olacağız.”

 

Plakalarını kapattılar

Erdoğan’ın da katılacağı etkinlik öncesi için çevre illerden yola çıkan araçların plakalarını kapatarak gittiği öğrenildi.

Konuya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Gaziantep Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, ”Ak Gençler Adana’da bir şölen düzenliyor.Katılım yoğun gözüksün diye bir çok ilden de taşımalar yapılıyor. Aynı güzergahta yolculuk yapan vatandaşlarımız video çekip göndermişler. Şölene giden araçların plakalarını kapatmışlar. Bunun bir değil, bir çok sebebi olabilir. Şaşırmadım” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER