Site icon A3 Haber

Erdoğan gençlere seslendi: Geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da düzenlenen ‘Bir Gençlik Şöleni’ programında yaptığı konuşmada, “Son 20 yıldır olduğu gibi 2023’e giden kritik süreçte de 85 milyonun tamamını kardeşimiz bilecek, geleceğe yine omuz omuza yürüyeceğiz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da düzenlenen ‘Bir Gençlik Şöleni’ programında açıklamalarda bulundu. “Son 20 yılda olduğu gibi 2023’e giden süreçte de 85 milyonun tamamını kardeşimiz bilecek, omuz omuza yürüyeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim milletimizden başka pusulamız yoktur. Bizim küresel güçlerin hesaplarına peşkeş çekilecek evladımız yoktur” ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

“Biz sevgi diliyle konuşuyoruz”

 

Plakalarını kapattılar

Erdoğan’ın da katılacağı etkinlik öncesi için çevre illerden yola çıkan araçların plakalarını kapatarak gittiği öğrenildi.

Konuya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Gaziantep Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, ”Ak Gençler Adana’da bir şölen düzenliyor.Katılım yoğun gözüksün diye bir çok ilden de taşımalar yapılıyor. Aynı güzergahta yolculuk yapan vatandaşlarımız video çekip göndermişler. Şölene giden araçların plakalarını kapatmışlar. Bunun bir değil, bir çok sebebi olabilir. Şaşırmadım” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version