Site icon A3 Haber

Akşener İstanbul’dan seslendi: Bu ülkenin hak edilmiş başbakanı olacağım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’daki üye sayısının 100 bine ulaşmasından dolayı Yenikapı’da düzenlenen etkinlikte partililere seslendi. Akşener, “Bu aziz milletin helal oylarıyla inşallah birinci parti çıkacağız. Ben de o iktidarın hak edilmiş, pazarlık yok, hak edilmiş birinci çıkmış partisinin elbette hak edilmiş başbakanı olacağım inşallah” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul’daki üye sayısının 100 bine ulaşmasından dolayı Yenikapı’da düzenlenen “Omuz Omuza 100.000 Üye” programında konuştu.

Anket şirketlerinin ilk zamanlarda Güçlendirilmiş ve İyileştirilmiş Parlamenter Sisteme yönelik soru sormadığına dikkat çeken Akşener, bu durumun daha sonra tersine döndüğüne işaret etti.

Salondakilere “Çok güçlüsünüz, çok güçlüyüz.” diye seslenen Akşener, “Bu gücün farkında olmak gerekiyor. Bunu anladığımız zaman Türkiye’de de, İstanbul’da da birinci parti olacağız” dedi.

Konuşmasının devamında “Başbakanlık” söylemini yineleyen İYİ Parti lideri, “Bu ülkenin, bu aziz milletin helal oyları ile inşallah birinci parti çıkacağız. Ben de o iktidarın, hak edilmiş birinci çıkmış partisinin, hak edilmiş başbakanı olacağım inşallah” şeklinde konuştu.

Akşener’in konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Türkiye’yi değiştireceğiz” dedik  

“Hak edilmiş Başbakan olacağım”

“Kavga çıkarmak isteyecekler” 

Partililere seslenen Akşener, şöyle devam etti:

Akşener, konuşmasının ardından partisinin İl Başkanı Buğra Kavuncu ile birlikte partiye yeni katılan üyelerin rozetlerini taktı.

 

Exit mobile version