A3 Haber

Yavaş ve İmamoğlu’nun el sıkışmadığı iddiasına fotoğraflı yanıt

Yavaş ve İmamoğlu’nun el sıkışmadığı iddiasına fotoğraflı yanıt

Yavaş ve İmamoğlu’nun el sıkışmadığı iddiasına fotoğraflı yanıt
Mayıs 22
22:29 2022

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun dün CHP’nin Maltepe mitinginde el sıkışmadığını iddia etmişti. İBB Haber, Melih Gökçek’e fotoğraflı yanıt verdi.

28 Ekim 2017 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden İstanbul’daki CHP mitingi öncesi Florya’daki buluşmalarda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın elini sıkmadığı görüntüleri içeren bir video paylaşıp aralarının bozuk olduğunu iddia etmişti.

Gökçek, “Hadi bakalım durumu bana bir izah edin… Ekrem herkesle tokalaşıyor, Mansur ayağa kalkmıyor, kolları bağlı ve Ekrem tokalaşmıyor… Mansur’un yüzü resmen turşu satıyor… Ben ‘bunlar birbirinin dibini oyuyor’ dediğimde, melih uyduruyor diyorlardı… Gökçek diyorsa doğrudur” ifadelerine yer vermişti.

Video, kısa sürede iktidara yakın sosyal medya hesapları tarafından paylaşılarak dolaşıma sokulmuş ve sosyal medya üzerinden de konuşulmuştu.

“El sıkışmadı” iddiasına fotoğraflı yanıt

Bunun üzerinde belediyeye dair haber paylaşan İBB Haber, İmamoğlu ve Yavaş’ın aynı gün el sıkıştığı görüntüler paylaşılıp “Bazı haber sitelerinde, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın miting alanında tokalaşmadığı iddia edildi. Halbuki İmamoğlu ve Yavaş, Florya’da buluştu ve mitinge birlikte gitti” ifadelerine yer verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER